ΕΝΥΔΡΕΙΟ 2007 (APTASIA ΠΡΙΝ κ ΜΕΤΑ CHELMON)
- cathan
- Posts in topic: 3
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 1 time
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 2007 (APTASIA ΠΡΙΝ κ ΜΕΤΑ CHELMON)
επειδή ζήλεψα τις όμορφες φωτό όλων έψαξα φωτογραφίες από το παλιό ενυδρείο μου 120LT που έγινε το 2007 φούντωσε με aptaisia λόγω liverock (ήταν από την αρχή πάνω) φαίνεται κ το κυανό κ πως έγινε μετά την είσοδο ενός copperband στο ενυδρείο. θα μου επιτραπεί ένα flashback (?)
- Συνημμένα
-
- APTAISIA FOREST
-
- APTAISIA FOREST
-
- APTAISIA FOREST
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cathan την Πέμ 16 Αύγ 2018, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Karlos
- Global Moderator
- Posts in topic: 1
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 286 times
- Του έχουν βάλει Like: 356 times
Re: ΕΝΥΔΡΕΙΟ 2007 (APTASIA ΠΡΙΝ κ ΜΕΤΑ CHELMON)
Είναι δύσκολο ψάρι. Παίζει να στις φάει αλλά πιθανότατα και να μην στις φάνε. Εγώ τις ειχα αντιμετώπισει με 2 γαρίδες peppermint.και αυτές όμως παίζει να μην στις φάνε.
Keep Reefing!
- Νίκος
- Administrator
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2416 times
- cathan
- Posts in topic: 3
- Mood:
το είχε τσακίσει στο κυνήγι το καημένο κ αναγκάστηκα κ έδωσα τον χαβανέζο που τελικά γλίτωσε από το βράσιμο του ενυδρείου. ο χαβανέζος μου ήταν ψάρι που έτρωγε τα πάντα κολυμπούσε συνεχώς αλλά πολύ τσαμπουκάς χαρακτήρας.
το copperband τρώει όλες τις απταίσια. φαίνεται σε τι χάλι είχε φτάσει το ενυδρείο κ πως έγινε λίγο καιρό μετά. ακόμα κ απταίσια 3-4 εκ τις τσιμούσε συνεχώς. peppermint γαρίδες δεν βρήκα τότε πουθενά. είχα βάλει τις camel shrimp αλλά τσιμπούσαν μόνο τις μικρές. φυσικά τάϊζα κ κατεψυγμένα μετά για το χέλμον. επίσης τσιμπάει κ τα feather duster
το copperband τρώει όλες τις απταίσια. φαίνεται σε τι χάλι είχε φτάσει το ενυδρείο κ πως έγινε λίγο καιρό μετά. ακόμα κ απταίσια 3-4 εκ τις τσιμούσε συνεχώς. peppermint γαρίδες δεν βρήκα τότε πουθενά. είχα βάλει τις camel shrimp αλλά τσιμπούσαν μόνο τις μικρές. φυσικά τάϊζα κ κατεψυγμένα μετά για το χέλμον. επίσης τσιμπάει κ τα feather duster
- GodFather
- Έχει βάλει Like: 136 times
- Του έχουν βάλει Like: 362 times
Και μένα ο δικός μου εχει τσακισει όποιο Τανγκ μπαινει μεσα στο ενυδρειο.cathan έγραψε: ↑Πέμ 16 Αύγ 2018, 15:22το είχε τσακίσει στο κυνήγι το καημένο κ αναγκάστηκα κ έδωσα τον χαβανέζο που τελικά γλίτωσε από το βράσιμο του ενυδρείου. ο χαβανέζος μου ήταν ψάρι που έτρωγε τα πάντα κολυμπούσε συνεχώς αλλά πολύ τσαμπουκάς χαρακτήρας.
Δεν καταλαβαινει ουτε απο μεγάλα ..ουτε απο πιο θεωρητικα αγρια...τιποτε απολύτως.
Λάμπρος.Τ
- Kostas82
Δύσκολο ψάρι, μακάρι να βρούμε ικανές τροφές στο μέλλον ώστε να μπορέσουμε να τα διατηρήσουμε υγιει και χαρούμενα.
Πάντος το έκανε γυαλί Κώστα, έπεσες σε καλή περίπτωση!
Πάντος το έκανε γυαλί Κώστα, έπεσες σε καλή περίπτωση!
main 850l,sub 200l,frag farm 200l, sub2 80l
Light: diy custom multichip led, R.o. ww , Top off: ww
Skinmer: Atb big econo
Reactors: shurran jetstream1 C.R., zeo reactor diy, active carbon diy
Circulation: jebao Dosing pump Marine color
Light: diy custom multichip led, R.o. ww , Top off: ww
Skinmer: Atb big econo
Reactors: shurran jetstream1 C.R., zeo reactor diy, active carbon diy
Circulation: jebao Dosing pump Marine color