Γίνεσαι κακούλης!!mixalisdarras έγραψε: ↑Πέμ 19 Ιούλ 2018, 14:08Νικο καλημερα δυστηχως τα κοραλλια την ακουσανε λιγο με την ελλειψη του φωτος και λογω οτι εκλεισαν ανεβηκε και λιγο το κh τωρα τα φερνω σιγα σιγα στα συκγαλα τους και αναμενω το καινουργειιο φωτιστικο ωστε να τρεξει σωστα το spsαδικο μου. Υπομονη δυστηχως το εχω ξαναπει στη ζωη μας αν δεν παθεις δεν θα μαθεις και ειδικα για καποιους τυπους. Και εξερετε γυρναει ο τροχος.Voas έγραψε: ↑Τετ 18 Ιούλ 2018, 10:22καλημερα Μιχάλη μου...
τι νέα φιλαράκι μου ήρθε το τροφοδοτικό, πως είναι τα ζωντανά με την έλλειψη του φωτός επί του παρόντος...
όταν ξαναβάλεις το υπάρχον φωτιστικό, φρόντισε να κάνεις σταδιακή άνοδο, φτάνοντας στην πρόσφατη του ένταση...
προσπάθησε να κρατάς τις μετρήσεις σου, στις ενδεδειγμένες τιμές τους, υπάρχει περίπτωση διακυμάνσεων τους!
Δυστυχώς αυτοί οι τύποι, είναι τέτοια άτομα που πάνε και το χόμπυ πίσω και αποθαρρύνουν πολλούς με το να ασχοληθούν, είτε να το εγκαταλείψουν. Επειδή και εγώ την πάτησα και λόγω του ότι ξέρω τον Μιχάλη αρκετά καλά δεν τα παρατάμε, αν και στον Μιχάλη αυτή η υπόθεση του έχει κοστίσει αρκετά χρήματα.
Το συμπέρασμα είναι ένα...
Keep Reefing τρελό αγόρι!!!