Οταν η Γυναίκα ζητάει Reef
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 14
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2416 times
Re: Οταν η Γυναίκα ζητάει Reef
καλημερα χρησταρα.....ανεβασε την σε ποιο ψηλό σημείο και να έχει καλή ροή, όπως το περιγράφεις δεν πρέπει να είναι και πολύ ευτυχισμένο!
-
- Posts in topic: 39
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 0
Νίκο κομπλε εχει βγάλει τους πολύποδες η άκρο , άλλωστε στο ψηλό σημείο ειναι.
Απλα σημερα παρατηρώ στον βράχο σε μερικα σημεία μια κοκκινίλα , κυανό μαλλον ειναι, στον αραγωνιτη δεν εχω δει κατι... σαν παιδάκι κ εγω επρεπε να το βγαλω αυτο... να δυναμώσω κυκλοφορία ? Ειναι πολυ λιγο σε δυο σημεία μονο
Απλα σημερα παρατηρώ στον βράχο σε μερικα σημεία μια κοκκινίλα , κυανό μαλλον ειναι, στον αραγωνιτη δεν εχω δει κατι... σαν παιδάκι κ εγω επρεπε να το βγαλω αυτο... να δυναμώσω κυκλοφορία ? Ειναι πολυ λιγο σε δυο σημεία μονο
- Νίκος
- Administrator
Χαλάρωσε λιγο τα ταισματα σου και σιφωναρισε το για αρχη στην επόμενη αλλαγή και παρακολούθηση!
-
- Mood:
Δεν ταΐζω πολυ... στην ασητια τα εχω τα καημένα Νίκο....γενικά λιγο τα ριχνω οχι παρά πολυ, ανέβασα τωρα κυκλοφορία κ λογικα θα κανει κύκλο κ θα φύγει
-
- Mood:
Μετα απο εναν φόβο μην παραδώσουν πνεύμα οι jebao , βγήκαν κ καθαρίστηκαν σε ζεστό νεράκι με ξύδι, τριφτηκαν γυαλιστηκαν, δούλεψαν κ σε γλυκό νερο με ξύδι κ ξανα μπήκαν στον αγώνα της κυκλοφορίας του νερού στο υφαλακι, εχω να πω οτι η δύναμη της ροής τους αυξήθηκε παρά πολυ σε σχέση με το πως δούλευαν πριν καυαριστουν. Βέβαια αφου έγινε αυτο σειρά είχε κ το σκιμμερ οπου κ αυτο πηρε τα πανω του τωρα,..
Εχω να πω οτι τελευταία φορα που καθαρίστηκαν ολα κ μπήκαν στο νερο ηταν πριν απο 5 μήνες, βασικα καθαρά τα πηρα ολα απλα το σκιμμερ το καθάρισα ξανα ετσι γιατί δεν ειχα τι να κανω ... λεω ανα 3μηνες να τα συντηρώ
Εχω να πω οτι τελευταία φορα που καθαρίστηκαν ολα κ μπήκαν στο νερο ηταν πριν απο 5 μήνες, βασικα καθαρά τα πηρα ολα απλα το σκιμμερ το καθάρισα ξανα ετσι γιατί δεν ειχα τι να κανω ... λεω ανα 3μηνες να τα συντηρώ
- Συνημμένα
-
-
-
- nasos
- Posts in topic: 4
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 120 times
- Του έχουν βάλει Like: 108 times
Χρήστο το ίδιο είχα πάθει και εγώ με την rw4 την είχα αφήσει 6 μήνες έτσι γιατί δεν ήξερα πως ανοίγει , τώρα μια φορά τον μήνα την ανοίγω και την καθαρίζω με μια οδοντόβουρτσα μέσα στον κουβά που αλλάζω το νερό , ακόμη και στον μήνα υπάρχει διαφορά στην απόδοσή της , φαντάσου την κατεβάζω και 1 με 2 ταχύτητες κάτω μετά τον καθαρισμό !!!
- Kostas82
- Posts in topic: 4
- Του έχουν βάλει Like: 1 time
Απαραίτητη η συντήρηση στις αντλίες παιδιά δεν την γλυτώνουμε
main 850l,sub 200l,frag farm 200l, sub2 80l
Light: diy custom multichip led, R.o. ww , Top off: ww
Skinmer: Atb big econo
Reactors: shurran jetstream1 C.R., zeo reactor diy, active carbon diy
Circulation: jebao Dosing pump Marine color
Light: diy custom multichip led, R.o. ww , Top off: ww
Skinmer: Atb big econo
Reactors: shurran jetstream1 C.R., zeo reactor diy, active carbon diy
Circulation: jebao Dosing pump Marine color
- Νίκος
- Administrator
καλημερα Χρησταρα.....
που είσαι εσύ,τι νεα έχουμε, ακόμα δεν κατεβηκες απο πάνω?
που είσαι εσύ,τι νεα έχουμε, ακόμα δεν κατεβηκες απο πάνω?
-
- Mood:
Καλημερααααα κατέβηκα Νίκο αλλα τρέχω με δουλειες κ τέτοια κ χρόνος μηδέν... τι λέει ολα καλα? Ούτε να μπω να διαβάσω στο φόρουμ δε προλαβαίνω ...
Για κάποιο λόγο ανέβασα λιγο νιτρικά στα 50(δηλ 5) έκανα αλλαγές, αύξησα λιγο δόση στα βακτήρια (Brightwell) , ελάττωσα τάισμα μια φορα την μερα , έκοψα τα αμινο κ το ταργκετ, μια άκρο του Δημήτρη την άκουσε , οι καουλαστρεες είχαν ζαρωσει αλλα πλέον εχουν επανέλθει απο οτι βλεπω ισως καταφέρει κ ξ άκρο το ιδιο... εχω να πω οτι σε νεοσύστατα ενυδρεια να μην μπαίνουν άκρο παιδια κριμα ειναι , κριμα στο κοράλλι κ κριμα στα χρήματα σας ... χρόνο++ για άκρο... μας τα λέγαν αλλα.... οτι εχω σε σοφτ λπς απολαμβάνουν την «βρώμα» του νερού Χαχαχχαχαχ αααα επίσης προστέθηκε κ μια πράσινη σεριατοπορα χαρης στον Γιάννη (Freediver) που τον ευχαριστω πολυ !
Οποιοδήποτε σχόλιο βοήθεια ευπρόσδεκτη
Για κάποιο λόγο ανέβασα λιγο νιτρικά στα 50(δηλ 5) έκανα αλλαγές, αύξησα λιγο δόση στα βακτήρια (Brightwell) , ελάττωσα τάισμα μια φορα την μερα , έκοψα τα αμινο κ το ταργκετ, μια άκρο του Δημήτρη την άκουσε , οι καουλαστρεες είχαν ζαρωσει αλλα πλέον εχουν επανέλθει απο οτι βλεπω ισως καταφέρει κ ξ άκρο το ιδιο... εχω να πω οτι σε νεοσύστατα ενυδρεια να μην μπαίνουν άκρο παιδια κριμα ειναι , κριμα στο κοράλλι κ κριμα στα χρήματα σας ... χρόνο++ για άκρο... μας τα λέγαν αλλα.... οτι εχω σε σοφτ λπς απολαμβάνουν την «βρώμα» του νερού Χαχαχχαχαχ αααα επίσης προστέθηκε κ μια πράσινη σεριατοπορα χαρης στον Γιάννη (Freediver) που τον ευχαριστω πολυ !
Οποιοδήποτε σχόλιο βοήθεια ευπρόσδεκτη
-
- Mood:
Κ επειδή εχω καιρο να ανεβασω κατι μια φωτο το πως ειναι το ενυδρειο που μολις άναψαν τα φώτα κ μια ακομα φωτο για μια προκειμένη αναβάθμιση ...
- Συνημμένα
-
-
- Νίκος
- Administrator
μπραβο Χρησταρα, φοβερή αναβάθμιση λέμε...... εύχομαι να πάνε όλα καλά και να το τεζάρεις στα σκληρά τον ύφαλο!
πολλά μπραβο και στον Δημήτρη golf, που έχει βοηθήσει στα μέγιστα,με φασματα, εκτέλεση παραγγελίας, εως και την συνδεσμολογια του μετέπειτα.....
με το χαλαρό να μου τον προσέχεται και να μην τον τρελαίνεται η τριανδρία των νέων led.... xavaneze, alan boy και rayden!
πολλά μπραβο και στον Δημήτρη golf, που έχει βοηθήσει στα μέγιστα,με φασματα, εκτέλεση παραγγελίας, εως και την συνδεσμολογια του μετέπειτα.....
με το χαλαρό να μου τον προσέχεται και να μην τον τρελαίνεται η τριανδρία των νέων led.... xavaneze, alan boy και rayden!
- golf
- Global Moderator
- Posts in topic: 3
- Έχει βάλει Like: 179 times
- Του έχουν βάλει Like: 248 times
Χαρά μου είναι να βοηθάω τον κόσμο όπου μπορώ
Να συμπληρώσω μερικά στοιχεία για το Led είναι ένα 4κάναλο multichip 48w-72w το καθένα. Αποτελείται απο:
5 x XP-G Cree Cool White 3- 5w
7 x XT-E Cree Royal Blue 3- 5w
4 x Semileds UV 380- 420nm 3w
Και γύρω γύρω από το multichip θα μπούνε:
1 x XP-E2 Cree Red 3w
1 x XP-E2 Cree Green 3w
1 x XP-E2 Cree Blue (moonlight) 3w
Συνολικά το κάθε multichip με τα leds γύρω του θα είναι 57- 81w και συνολικά του Χρήστου το φωτιστικό θα είναι 340w και max 480w 7κάναλο.
Καλορίζικα Χρήστο!
Να συμπληρώσω μερικά στοιχεία για το Led είναι ένα 4κάναλο multichip 48w-72w το καθένα. Αποτελείται απο:
5 x XP-G Cree Cool White 3- 5w
7 x XT-E Cree Royal Blue 3- 5w
4 x Semileds UV 380- 420nm 3w
Και γύρω γύρω από το multichip θα μπούνε:
1 x XP-E2 Cree Red 3w
1 x XP-E2 Cree Green 3w
1 x XP-E2 Cree Blue (moonlight) 3w
Συνολικά το κάθε multichip με τα leds γύρω του θα είναι 57- 81w και συνολικά του Χρήστου το φωτιστικό θα είναι 340w και max 480w 7κάναλο.
Καλορίζικα Χρήστο!
-
- Mood:
Χεχεχεχεχεχεχεχ τον εχουμε τρελανει τον Δημητρη Νικο αστο... τι να πω... με τα προλαβε ο Δημητρης(καλυτερα κιολας μιας που ειναι ο Master) φετος οποιος θελει , μπορει να ερθει στο σπιτι μου για ηλιοθεραπεια μιας που θα εχω τον ηλιο πανω απο το ενυδρειο χαχαχαχ , φραπεδουμπα, λαδακι θα απλωσω κ αμμο θαλασσης κατω θα γινει καλο/.....
- Νίκος
- Administrator
μπραβο μπραβο παιδιά ..... ..........πολλά πολλά μπραβο και στον Δημήτρη!
περιμένουμε με αγωνία την συνέχεια...
να δημιουργηθεί ένα θέμα στην κατηγορία Εξοπλισμός θαλασσινού ενυδρείου / Φωτισμός ....οπου εκεί να τρέξει το θέμα κατασκευής και των τριών νέων φωτιστικών, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι βήμα βήμα να παρακολουθούμε την συνέχεια, με πλούσιες φώτο και ερωτήσεις!
αναμένουμε.....
να δημιουργηθεί ένα θέμα στην κατηγορία Εξοπλισμός θαλασσινού ενυδρείου / Φωτισμός ....οπου εκεί να τρέξει το θέμα κατασκευής και των τριών νέων φωτιστικών, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι βήμα βήμα να παρακολουθούμε την συνέχεια, με πλούσιες φώτο και ερωτήσεις!
αναμένουμε.....
-
- Mood:
Να σαι καλα Νικο , ναι εννοειται οτι θα κανουμε ξεχωριστη αναλυτικη παρουσιαση για το φωτιστικο, ολα βημα βημα με πολλες φωτο, κ γενικα απο που προμηθευτικαμε το καθε τι...Voas έγραψε: ↑Δευ 23 Απρ 2018, 15:40μπραβο μπραβο παιδιά ..... ..........πολλά πολλά μπραβο και στον Δημήτρη!
αναμένουμε.....
- Νίκος
- Administrator
-
- Mood:
Καλημερα νικοοοο , οτι εχω σε lps soft πανε φτου φτου παρα πολυ καλα , τα σκληρα ομως οχι κ τοσο.... ειναι θεμα φωτισμου σιγουρα που πιστευω οτι τον αλλο μηνα θα εχει λυθει
- Panos Safarikas
- Posts in topic: 2
- Mood:
- Του έχουν βάλει Like: 13 times
Τι φωτισμο έχεις τώρα Χρήστο;
Κανείς δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει στο ενυδρείο του, εκείνο που τα ψάρια χαίρονται στη φύση!.......αρκέσου στο να προσπαθήσεις να το πλησιάσεις έστω και λίγο.