Καλημέρα
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 2
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2416 times
- Τάκης
- Administrator
- Posts in topic: 4
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 804 times
- Του έχουν βάλει Like: 1027 times
- DaLtQN
- Posts in topic: 10
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 13 times
- Του έχουν βάλει Like: 17 times
Re: Καλημέρα
Συνονόματε, όταν είσαι νέος χομπίστας και βλέπεις από τον δάσκαλο Τάκη σημαντικές πληροφορίες δεν γίνεται να μην είσαι στην σελίδα όπου λέει σημαντίκα πράγματα, (πόσο μάλλον για χρυσόψαρα) τα οποία είμαι και κάτοχος!
Εύχομαι να πάρω εκ νέου γνώσεις για ενυδρεία,ζωή στο ενυδρείο αλλά και ότι αφορά το ψάρι!
Εύχομαι να πάρω εκ νέου γνώσεις για ενυδρεία,ζωή στο ενυδρείο αλλά και ότι αφορά το ψάρι!
Fish Fish everywhere
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 2
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2416 times
την καλύτερη επιλογή έκανες!DaLtQN έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 10:19Συνονόματε, όταν είσαι νέος χομπίστας και βλέπεις από τον δάσκαλο Τάκη σημαντικές πληροφορίες δεν γίνεται να μην είσαι στην σελίδα όπου λέει σημαντίκα πράγματα, (πόσο μάλλον για χρυσόψαρα) τα οποία είμαι και κάτοχος!
- DaLtQN
- Mood:
Ξέρεις τι , τα έχουν υποτιμήσει πολύ , αλλά θεωρώ οτι είναι οτι πιό αγαπητό υπάρχει σε συνεργασία με τον κύρη του σπιτιού που τον ταίζει!Νίκος έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 10:36την καλύτερη επιλογή έκανες!DaLtQN έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 10:19Συνονόματε, όταν είσαι νέος χομπίστας και βλέπεις από τον δάσκαλο Τάκη σημαντικές πληροφορίες δεν γίνεται να μην είσαι στην σελίδα όπου λέει σημαντίκα πράγματα, (πόσο μάλλον για χρυσόψαρα) τα οποία είμαι και κάτοχος!
πόσο μάλλον όταν πάνε στην ανηψιά μου, όταν τους μιλάει, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο , αλλά ειναι συναρπαστίκο!!
Fish Fish everywhere
- DaLtQN
- Mood:
Παρεπιπτόντως Κ. Τάκη, πρό καιρού είχα θέμα με το ενυδρείο, και αγάρασα νέο, έφτιαξα τον νέρο κανονικά ( με όλες τις μετρήσεις σωστές ) και πρίστηκαν ( να σημειώσω εδώ ότι τους έδωσα τροφή μπίλιας ) φοβήθηκα ότι θα πάθαιναν κάτι , και έτσι τα άφησα, την επομένη ξεπρίστηκαν ελάχιστα και μέρα με την μέρα ηταν καλύτερα, ίσως ήταν απο το περιβάλλον λέτε ή από το φαγητό;
Fish Fish everywhere
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
Προφανώς θα μιλάς για Funcy χρυσόψαραDaLtQN έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 10:46Παρεπιπτόντως Κ. Τάκη, πρό καιρού είχα θέμα με το ενυδρείο, και αγάρασα νέο, έφτιαξα τον νέρο κανονικά ( με όλες τις μετρήσεις σωστές ) και πρίστηκαν ( να σημειώσω εδώ ότι τους έδωσα τροφή μπίλιας ) φοβήθηκα ότι θα πάθαιναν κάτι , και έτσι τα άφησα, την επομένη ξεπρίστηκαν ελάχιστα και μέρα με την μέρα ηταν καλύτερα, ίσως ήταν απο το περιβάλλον λέτε ή από το φαγητό;
η συνηθέστερη αιτία είναι το φαγητό ή γενετικό πρόβλημα
- DaLtQN
- Mood:
τα κόπρανα τους ήταν για 1 μέρα περίεργα είτε πολυ κόκκινα ως αιματήρα είτε καφέ σκούρο, ίσως να του πείραξε η διαφορετική τροφή ή δεν έχουν θέμα; 1 shubunkin, 1 comet ! , πλέον χρησιμοποιώ την κλασσική τροφή τους εχόντας μηδενικά προβλήματα, μεταξύ μας ήθελα να τους ρίξω κόκκους για να μην έχω και διαφοροποιήσεις στο νερό!Τάκης έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 11:50Προφανώς θα μιλάς για Funcy χρυσόψαραDaLtQN έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 10:46Παρεπιπτόντως Κ. Τάκη, πρό καιρού είχα θέμα με το ενυδρείο, και αγάρασα νέο, έφτιαξα τον νέρο κανονικά ( με όλες τις μετρήσεις σωστές ) και πρίστηκαν ( να σημειώσω εδώ ότι τους έδωσα τροφή μπίλιας ) φοβήθηκα ότι θα πάθαιναν κάτι , και έτσι τα άφησα, την επομένη ξεπρίστηκαν ελάχιστα και μέρα με την μέρα ηταν καλύτερα, ίσως ήταν απο το περιβάλλον λέτε ή από το φαγητό;
η συνηθέστερη αιτία είναι το φαγητό ή γενετικό πρόβλημα
Fish Fish everywhere
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
ΜπορείDaLtQN έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 11:55τα κόπρανα τους ήταν για 1 μέρα περίεργα είτε πολυ κόκκινα ως αιματήρα είτε καφέ σκούρο, ίσως να του πείραξε η διαφορετική τροφή ή δεν έχουν θέμα; 1 shubunkin, 1 comet ! , πλέον χρησιμοποιώ την κλασσική τροφή τους εχόντας μηδενικά προβλήματα, μεταξύ μας ήθελα να τους ρίξω κόκκους για να μην έχω και διαφοροποιήσεις στο νερό!
ποια μάρκα τροφή τους έδωσες ;
Γενικά τα βυθιζόμενα πελετ είναι καλύτερα
- DaLtQN
- Mood:
Super goldfish mini sticks της tropical..Για δείτε το και εσείς Κ.Τάκη, θα ήθελα να την συνεχίσω αλλα φοβάμαι!Τάκης έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 12:59ΜπορείDaLtQN έγραψε: ↑Πέμ 14 Νοέμ 2019, 11:55τα κόπρανα τους ήταν για 1 μέρα περίεργα είτε πολυ κόκκινα ως αιματήρα είτε καφέ σκούρο, ίσως να του πείραξε η διαφορετική τροφή ή δεν έχουν θέμα; 1 shubunkin, 1 comet ! , πλέον χρησιμοποιώ την κλασσική τροφή τους εχόντας μηδενικά προβλήματα, μεταξύ μας ήθελα να τους ρίξω κόκκους για να μην έχω και διαφοροποιήσεις στο νερό!
ποια μάρκα τροφή τους έδωσες ;
Γενικά τα βυθιζόμενα πελετ είναι καλύτερα
Fish Fish everywhere
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
Δεν την εχω χρησιμοποιήσει αυτή ποτε ,
αν τυχόν ταίσω τα δικά μου με τροφή εμπορίου τους δίνω τα βυθιζόμενα πελετ της vitallis , πρωην new era
δεν ειχα ποτε πρόβλημα
- Irida - Tanganyika
- Posts in topic: 1
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 422 times
- Του έχουν βάλει Like: 242 times
Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες !!!! Καλή αρχή στο φόρουμ μας !!!!
Irida Tanganyika Tanks
- SweepingFish
- Posts in topic: 1
- Έχει βάλει Like: 850 times
- Του έχουν βάλει Like: 505 times
- DaLtQN
- Mood:
Μάλλον από αυτό πρέπει να ήταν ... απλά θα ήθελα να τους δώσω pellet!! Που και που να αλλάζει λίγο η τροφή, κάθε μέρα φακές δεν λέει , καλημέρα!
Fish Fish everywhere