Καλησπέρα σας.
-
- Posts in topic: 3
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 6 times
Καλησπέρα σας.
Καλησπέρα σας. ευχαριστώ για την αποδοχή, με λένε Χριστίνα και είμαι 36 χρονών, το πρώτα μου ψαράκια ήταν 3 χρυσόψαρα τα οποία μου έζησαν 18 χρόνια περίπου και είχαν γίνει θηριάκια (3 ενυδρεία είχα αλλάξει για να χωράνε ). πριν 3 χρόνια μου έφεραν δώρο ένα χρυσόψαρο και αναγκαστικά ξανά ξεκίνησα αγοράζοντας ένα ενυδρείο 60 λίτρων, πήρα άλλο ένα ψαράκι γιατί κρίμα είναι να είναι μόνο του . (το ενυδρείο είχε φίλτρο εσωτερικό, θερμοστάτη, και αντλία αέρα και αυτόματη ταΐστρα).
Πριν από ένα μήνα αγόρασα από έναν κύριο ένα ενυδρείο 200 λίτρα μαζί με τα ψάρια του που είναι ηλικίας 3 ή 4 χρονών red cup. τα ψαράκια μπήκαν σε άλλο ενυδρείο το οποίο το είχα κολλητά με το δικό μου το ενυδρείο για να βλέπονται για να συνηθίσουν την παρουσία τους και οι 4. και στα δικά μου ψαράκια και τα καινούργια έβαλα ενυδρειακό αλάτι και τους είχα ένα μήνα έτσι. το ενυδρείο το καθάρισα και το απολύμανα και έτρεξε ένα μήνα μόνο με τα φυτά και με τη βιολογία του δικού μου ενυδρείου και αντιχλώριο για να στρώσει. και τέλος μπήκαν τα ψαράκια μέσα και είναι μια χαρά και ζευγάρωσαν κιόλας.... αυτή η φωτογραφία είναι μόλις τους έριξα μέσα. Μόλις γυρίσω σπίτι θα σας βάλω και σημερινές.
Πριν από ένα μήνα αγόρασα από έναν κύριο ένα ενυδρείο 200 λίτρα μαζί με τα ψάρια του που είναι ηλικίας 3 ή 4 χρονών red cup. τα ψαράκια μπήκαν σε άλλο ενυδρείο το οποίο το είχα κολλητά με το δικό μου το ενυδρείο για να βλέπονται για να συνηθίσουν την παρουσία τους και οι 4. και στα δικά μου ψαράκια και τα καινούργια έβαλα ενυδρειακό αλάτι και τους είχα ένα μήνα έτσι. το ενυδρείο το καθάρισα και το απολύμανα και έτρεξε ένα μήνα μόνο με τα φυτά και με τη βιολογία του δικού μου ενυδρείου και αντιχλώριο για να στρώσει. και τέλος μπήκαν τα ψαράκια μέσα και είναι μια χαρά και ζευγάρωσαν κιόλας.... αυτή η φωτογραφία είναι μόλις τους έριξα μέσα. Μόλις γυρίσω σπίτι θα σας βάλω και σημερινές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristina την Τρί 12 Νοέμ 2019, 14:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Tomas
- Global Moderator
- Posts in topic: 2
- Έχει βάλει Like: 139 times
- Του έχουν βάλει Like: 683 times
Re: Καλησπέρα σας.
Καλησπερα καλως μας ηρθες να τα χαιρεσαι τα ψαρακια σου. Λοιπον στο φορουμ ανεβακνουν μονο φωτογραφιες 600x800 αρα κατεβαζεις ενα app π λεγετε photoresizer φτιαχνεις την φωτο 600x800 και τξν ανεβαζεις.
Thomas oikonomou
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 804 times
- Του έχουν βάλει Like: 1027 times
Καλώς ήρθες φίλη μας.
Ανέβασε φωτογραφίες να δουμε και εμεις αυτά τα όμορφα και τόσο παρεξηγημένα ψάρια .
Δες εδώ πως ανεβάζουμε φωτογραφίες http://www.aquariumlife.gr/viewtopic.php?f=130&t=222
Ανέβασε φωτογραφίες να δουμε και εμεις αυτά τα όμορφα και τόσο παρεξηγημένα ψάρια .
Δες εδώ πως ανεβάζουμε φωτογραφίες http://www.aquariumlife.gr/viewtopic.php?f=130&t=222
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 1
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2416 times
καλώς μας ήρθες Χριστίνα στο φορουμ μας, σου εύχομαι καλή παραμονή να έχεις...
ο Τάκης είναι ο μεγάλος μάστερ των χρυσόψαρων, όλα θα πάνε καλά!
ο Τάκης είναι ο μεγάλος μάστερ των χρυσόψαρων, όλα θα πάνε καλά!
- Tomas
- Global Moderator
- Posts in topic: 2
- Έχει βάλει Like: 139 times
- Του έχουν βάλει Like: 683 times
Μια χαρα τελεια ειναι. Απο δω και περα ο @Τάκης θα σε βοηθησει σε οτι χρειαστεις ειναι ο χρυσοψαρας μας μαζι με τον @xrhstos Nikaia
Thomas oikonomou
- SweepingFish
- Έχει βάλει Like: 850 times
- Του έχουν βάλει Like: 505 times
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
Χριστίνα , μετά το καλωσόρισμα
κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείου σου και με φωτογραφικό υλικό εδώ http://www.aquariumlife.gr/viewforum.php?f=82
συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα http://www.aquariumlife.gr/viewtopic.php?f=82&t=120
για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αλλά και πιο πλούσιο φωτογραφικό υλικό
κάνε μας μια παρουσίαση του ενυδρείου σου και με φωτογραφικό υλικό εδώ http://www.aquariumlife.gr/viewforum.php?f=82
συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα http://www.aquariumlife.gr/viewtopic.php?f=82&t=120
για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αλλά και πιο πλούσιο φωτογραφικό υλικό
- Νικολακης
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 920 times
- Του έχουν βάλει Like: 713 times
Καλώς ήρθες Χριστίνα!!! Αυξάνεστε σιγά σιγά οι γυναίκες και στο φόρουμ και στο χόμπι!!! Να σου ζήσουν τα ψαράκια σου!
-
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 2 times
- Του έχουν βάλει Like: 7 times
- Επικοινωνία:
Γεια σου Χριστίνα!
Εγω δεν εχω ιδέα απο χρυσοψαρα...
Πάντως για να τα κρατήσεις 18 χρόνια, σίγουρα κάτι θα έκανες καλά!
Εχει άτομα στο φόρουμ που έχουν διδακτορικα στα χρυσοψαρα!
Κ σίγουρα θα σε βοηθήσουν... Γιατί είναι κ καλα παιδιά!
Καλη συνέχεια να έχεις!
Εγω δεν εχω ιδέα απο χρυσοψαρα...
Πάντως για να τα κρατήσεις 18 χρόνια, σίγουρα κάτι θα έκανες καλά!
Εχει άτομα στο φόρουμ που έχουν διδακτορικα στα χρυσοψαρα!
Κ σίγουρα θα σε βοηθήσουν... Γιατί είναι κ καλα παιδιά!
Καλη συνέχεια να έχεις!
- DaLtQN
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 13 times
- Του έχουν βάλει Like: 17 times
Καλώς ήρθες Χριστίνα,έχουμε τα πιό όμορφα και παιχνιδιάρικα ψάρια... να τα χαίρεσαι!!!!
ΥΓ. ΤΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!
ΥΓ. ΤΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!
Fish Fish everywhere