Malawi 350 λίτρα
- Φαρμακοδάσκαλος
- Posts in topic: 16
- Έχει βάλει Like: 0
- Του έχουν βάλει Like: 6 times
Re: Malawi 350 λίτρα
Λαμπρο θα με τρελανεις μα την Παναγια χαχαχαχα
Το πρωτο στησιμο ειναι αυτο στο πρωτο ποστ. Το ειχα καπου 1μιση χρονο. Πριν 2-3 μηνες εκανα αυτο το 2ο.
Αυτα τα δυο ειναι. Τωρα αν το βαρεθω η επομενη αλλαγη θα γινει τον Σεπτεμβριο που θα λειψει η γυναικα για 3 μερες. Στο υπαρχον λοιπον πες καμια παρατηρηση. Να γυρισω στο πρωτο δεν γινεται. Ξερεις πολυ καλα οτι δεν πατας ενα κουμπι και γινεται. Ειναι μανικι.
Ηδη εκανα μικροαλλαγες και εβαλα μερικες μικρες μπροστα και μια σχεδον θαμμενη στο κεντρο.
Το πρωτο στησιμο ειναι αυτο στο πρωτο ποστ. Το ειχα καπου 1μιση χρονο. Πριν 2-3 μηνες εκανα αυτο το 2ο.
Αυτα τα δυο ειναι. Τωρα αν το βαρεθω η επομενη αλλαγη θα γινει τον Σεπτεμβριο που θα λειψει η γυναικα για 3 μερες. Στο υπαρχον λοιπον πες καμια παρατηρηση. Να γυρισω στο πρωτο δεν γινεται. Ξερεις πολυ καλα οτι δεν πατας ενα κουμπι και γινεται. Ειναι μανικι.
Ηδη εκανα μικροαλλαγες και εβαλα μερικες μικρες μπροστα και μια σχεδον θαμμενη στο κεντρο.
Σταύρος ο cheepης.
- Φαρμακοδάσκαλος
Ας κάνουμε και ενα update.
Πριν 2-3 μέρες πρόσθεσα μια μεγάλη πέτρα. Φαίνεται ποια είναι καθώς δεν έχει ακόμα αλγη και φαίνεται σαν τη μύγα μες στο γάλα. Σήμερα παρέλαβα ενα δωράκι από το κολλητοφιλαρακι μου τον Πανο. Μου εστειλε, λοιπόν, κάτι θηρία βαλισνεριες που τις είχα άχτι πάντα, και έτσι τις πρόσθεσα κι αυτές. Ελπίζω να πιάσουν, γιατί τα φυτά δυσκολεύονται σε αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα ψάρια. Αν δω ότι δεν τα πάνε καλά, δυστυχώς θα τις βάλω σε άλλα ενυδρεία. Πάντως το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ Ευχαριστώ Undertaken.
Πριν 2-3 μέρες πρόσθεσα μια μεγάλη πέτρα. Φαίνεται ποια είναι καθώς δεν έχει ακόμα αλγη και φαίνεται σαν τη μύγα μες στο γάλα. Σήμερα παρέλαβα ενα δωράκι από το κολλητοφιλαρακι μου τον Πανο. Μου εστειλε, λοιπόν, κάτι θηρία βαλισνεριες που τις είχα άχτι πάντα, και έτσι τις πρόσθεσα κι αυτές. Ελπίζω να πιάσουν, γιατί τα φυτά δυσκολεύονται σε αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα ψάρια. Αν δω ότι δεν τα πάνε καλά, δυστυχώς θα τις βάλω σε άλλα ενυδρεία. Πάντως το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ Ευχαριστώ Undertaken.
Σταύρος ο cheepης.
- Panos Safarikas
- Posts in topic: 4
- Mood:
- Του έχουν βάλει Like: 13 times
Να σαι καλά φιλαράκι μου. Όταν βγάλω κι άλλες θα σου στείλω ανθοδέσμες. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο έτσι. Ξέρεις την αδυναμία μου στο πράσινο χρώμα στα ενυδρεία.
Κανείς δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει στο ενυδρείο του, εκείνο που τα ψάρια χαίρονται στη φύση!.......αρκέσου στο να προσπαθήσεις να το πλησιάσεις έστω και λίγο.
- Φαρμακοδάσκαλος
Ευχαριστώ Μπάμπη. Μακάρι να κρατήσουν.
Ευχαριστώ. Άντε, άσε τα χρυσόψαρα και έλα στα ωραία. Ουπς... Μη το πεις στον κυρ-Τάκη.
Σταύρος ο cheepης.
- Φαρμακοδάσκαλος
- Φαρμακοδάσκαλος
Σίγουρα το δεύτερο. Χαχαχαχα. Ούτε ενυδρείοδεν τον αφήνουν να φτιάξει
Σταύρος ο cheepης.
- Ναταλία
- Posts in topic: 4
- Έχει βάλει Like: 134 times
- Του έχουν βάλει Like: 69 times
χαχχα την έχουμε στο αίμα μας την γκρίνια όλα τα θηλυκά!Φαρμακοδάσκαλος έγραψε: ↑Δευ 10 Σεπ 2018, 22:13Σίγουρα το δεύτερο. Χαχαχαχα. Ούτε ενυδρείοδεν τον αφήνουν να φτιάξει
- Τάκης
- Administrator
- Posts in topic: 2
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 804 times
- Του έχουν βάλει Like: 1027 times