Ευχαριστώ Πάνο!Undertaker έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 14:53Πολύ όμορφο το scape. Το βάρος πάντα με ανησυχούσε ωστόσο. Πρόσεξε το γιατί βλέπω να ζυγίζουν πολύ οι πέτρες.
100 κιλά είναι οι πέτρες.
Ευχαριστώ Πάνο!Undertaker έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 14:53Πολύ όμορφο το scape. Το βάρος πάντα με ανησυχούσε ωστόσο. Πρόσεξε το γιατί βλέπω να ζυγίζουν πολύ οι πέτρες.
Ευχαριστώ Σταύρο!Φαρμακοδάσκαλος έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 15:20Ετσι ομως δεν φαινεται ποιο ειναι το μεγεθος τους γιατι δεν εχουμε ενα σημειο αναφορας.
Παντως σαν στησιμο ειναι ωραιο
Καλησπέρα και από εμένα!Christos Gian έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 14:52Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!
Θα τσεκάρω όλες τις προτάσεις ιχθυοσύνθεσης κάνοντας και μια έρευνα για το τι υπάρχει στην αγορά και μιλάμε μετά πιο συγκεκριμένα.
Λάμπρο +1000 για την άποψη σου να δω πρώτα από συνχομπίστες (εννοείται πως θα δω πρώτα από εκεί για τους λόγους που προανέφερες)
Για θερμοστάτη συμφωνώ με την επιλογή των δύο και λόγω χώρου και για ασφάλεια.
Πήρα πέτρες σήμερα!
Για δείτε ένα πρόχειρο aquascape
20180302_131559.jpg
Αυτο που λες ειναι πραγματικα σπαστικο. Να εχεις ολη την καλη διαθεση να κανεις κατι διαφορετικο και να βρεθει εστω ενας που κατεβαζει μουτρα. Σε ξενερωνει κατευθειαν...Karlos έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 17:20Παιδιά είχα στήσει ένα ενυδρείο με δικά μου έξοδα στην είσοδο της πολύκατοικίας με αφρικανες έχοντας πάρει την έγκριση της Γ.Σ.
Μετά από κανένα χρόνο το πολύ το ξεστησα γιατί παροτι είχα αναλάβει τα πάντα από έξοδα και το είχα πεντακάθαρο χωρίς να δημιουργηθεί πότε κάποιο πρόβλημα στο χωρο υπήρξαν 2 εντελώς αχάριστοι που βρηκαν ψεγαδι οτι αυτο δεν ειναι για την εισοδο της πολυκατοικιας αλλα για μεσα στο διαμερισμα του καθενκς και με έβγαλαν εξω από τα ρούχα μου.
Ακριβώς όπως τα λες!με ξενέρωσαν μια δυο φορές και τι ξεστησα..Κατά τα άλλα ακόμα το βρίσκω εξαιρετική ιδέα και να σας πω την αλήθεια το μετάνιωσα γιατί τα παιδάκια της πολύκατοικίας στεναχωρηθηκαν.Φαρμακοδάσκαλος έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 19:48Αυτο που λες ειναι πραγματικα σπαστικο. Να εχεις ολη την καλη διαθεση να κανεις κατι διαφορετικο και να βρεθει εστω ενας που κατεβαζει μουτρα. Σε ξενερωνει κατευθειαν...Karlos έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 17:20Παιδιά είχα στήσει ένα ενυδρείο με δικά μου έξοδα στην είσοδο της πολύκατοικίας με αφρικανες έχοντας πάρει την έγκριση της Γ.Σ.
Μετά από κανένα χρόνο το πολύ το ξεστησα γιατί παροτι είχα αναλάβει τα πάντα από έξοδα και το είχα πεντακάθαρο χωρίς να δημιουργηθεί πότε κάποιο πρόβλημα στο χωρο υπήρξαν 2 εντελώς αχάριστοι που βρηκαν ψεγαδι οτι αυτο δεν ειναι για την εισοδο της πολυκατοικιας αλλα για μεσα στο διαμερισμα του καθενκς και με έβγαλαν εξω από τα ρούχα μου.
Τωρα ομως μπορει να ειναι αλλη περιπτωση και απ' ο,τι λεει ο φιλος, οι ενοικοι το θελουν.
Ότι να ναι ρε φίλε λυπάμαι...Karlos έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 17:20Παιδιά είχα στήσει ένα ενυδρείο με δικά μου έξοδα στην είσοδο της πολύκατοικίας με αφρικανες έχοντας πάρει την έγκριση της Γ.Σ.
Υπάρχει Πάνο, να είναι ματζίρης και να σκέφτεται τα δύο ευρώ που θα δώσει στα κοινόχρηστα παραπάνω για ρεύμα και νερό (αν είναι και τόσα...)Undertaker έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 20:05Ο μόνος λόγος να μη το θέλει ένας ένοικος στην οικοδομή, είναι ότι είναι παράξενος. Δεν υπάρχει άλλος λόγος.
Χαχαχαχαχ ρε Λάμπρο έχω το δικό σου σαν οδηγό αφού!GodFather έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 16:49Λοιπον μ'αρέσεις !!!! σου το είπα ????
Μου αρέσεις πολύ και θα πάς μπροστά !!!!!!!!!!!!!!
Πολύ ωραιο το scape σου. Μη σε φοβίζουν οι μεγάλες πέτρες. Δες αυτο που είχα στησει εγώ και θα καταλάβεις.
Αρκεί βέβαια να τις στερεώσεις καλά ε !!!!
Κατά τα άλλα είσαι σε σωστό δρόμο...προχώρα !!!!!!!!!!!
Και αυτό το άκουσα ...και δεν έκαιγε τίποτα.Christos Gian έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 22:39Υπάρχει Πάνο, να είναι ματζίρης και να σκέφτεται τα δύο ευρώ που θα δώσει στα κοινόχρηστα παραπάνω για ρεύμα και νερό (αν είναι και τόσα...)Undertaker έγραψε: ↑Παρ 02 Μαρ 2018, 20:05Ο μόνος λόγος να μη το θέλει ένας ένοικος στην οικοδομή, είναι ότι είναι παράξενος. Δεν υπάρχει άλλος λόγος.
Χαχαχαχα είσαι Θεός...
Ευχαριστώ πάρα πολύ isidor και για τα καλά σου λόγια και για την προσφορά!!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ Νάσο!
Ευχαριστώ ***********!*********** έγραψε: ↑Κυρ 11 Μαρ 2018, 00:29Καλώς τα δέχτηκες και εύχομαι να τα χαρείς........μπράβο και στον Σταύρο για τα όμορφα ψαράκια που σου έστειλε.Όσο για τα saulosi πιστεύω να βρήκες τα καθαρά και όχι τα red coral;