Αφού ξέρεις....μπορεί να σε πρήζω ...αλλά στο τέλος γίνεται αυτό που λές !!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλα....αφου δεν θε πειθω...μηπωθ τοτε μπροθτα ??
Hablas español Señor ;GodFather έγραψε: ↑Πέμ 21 Μαρ 2019, 21:41Καλα....αφου δεν θε πειθω...μηπωθ τοτε μπροθτα ??
Χαχαχαχα
Αληθεια σου λεω.....
Βασικα θελω τις 4 Τ5 για τα LPS....,ειπα τι θελω να δοκιμασω. Καποια στιγμη θα τις κανω και τις 4 ακτινικες.
Τα led θα τα παιζω στο 20 με 25%.....και αυτα σε χρωματα και φασματα που θα θελω εγω.
Πχ...δεν θα εχω καθολου warm white....θα παιζω royal blue στο 25 ..violet στο 20...daylifht στο 20 ...uv στο 25
Καπως ετσι σκεψου το.
Πολυ μπλε φως !!!!!!!!
Τρελοκομείο είσαι...Voas έγραψε: ↑Πέμ 21 Μαρ 2019, 21:49Hablas español Señor ;GodFather έγραψε: ↑Πέμ 21 Μαρ 2019, 21:41
Καλα....αφου δεν θε πειθω...μηπωθ τοτε μπροθτα ??
Χαχαχαχα
Αληθεια σου λεω.....
Βασικα θελω τις 4 Τ5 για τα LPS....,ειπα τι θελω να δοκιμασω. Καποια στιγμη θα τις κανω και τις 4 ακτινικες.
Τα led θα τα παιζω στο 20 με 25%.....και αυτα σε χρωματα και φασματα που θα θελω εγω.
Πχ...δεν θα εχω καθολου warm white....θα παιζω royal blue στο 25 ..violet στο 20...daylifht στο 20 ...uv στο 25
Καπως ετσι σκεψου το.
Πολυ μπλε φως !!!!!!!!
τουμπανειρος ......GodFather έγραψε: ↑Παρ 29 Μαρ 2019, 12:06Επειδή χθες με είχαν πιάσει κάτι "ανησυχίες", πήγα μια βόλτα στα ενυδρειομάγαζα και πήρα..... "μερικά πραγματάκια".
(μια ξύστρα με μακρύ και λεπτό χερούλι για ειδικές καταστάσεις, ένα φίλτρο D-D για φωτογραφική μηχανή (Μιχάλη είχες δίκιο...πολύ καλό), και....
και επίσης κάποια ιδιαίτερα κομμάτια που βρήκα.
Micromussa πορτοκαλί
IMG_20190328_205221.jpg
Acan (πορτοκαλί - γαλάζιες ρίγες)
IMG_20190328_205232.jpg
Ευχαριστώ φιλαράκι μου, ξέρεις τη "μικρή" αδυναμία που έχω στις Acan
Σε ευχαριστώ Νάσο...... προσεχώς και οι επόμενες !!!! χεχεχεχεχεχεεχε.
κοίτα ....Rayden έγραψε: ↑Δευ 01 Απρ 2019, 14:05Μερακλιδικες κατασκευες. Λαμπρο οσο θυμαμαι οτι στην αρχη ανυσηχουσες για την καταναλωση ρευματος ακομα γελαω!
χαχαχαχαχαχαχαχα..... τα θυμάσαι ε ????
Δεν ειναι too much τοσο φως για LPS που εχεις κυριος? Γιατι να βαλεις και αλλο led φωτηστικο, στα ποσα watt/λιτρο εισαι περιπου τωρα? Εχεις μετρησει par με την τελευταια αναβαθμιση, θα ειχε ενδιαφερων να δουμε στο φουλ ποσο δινει
Κ εγώ πέταξα ό,τι είχα μέσα στο ενυδρείο κ το γέμισα βατράχια!
1Απριλιά....Θωμά.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....