Πολύ ωραίο Γιώργο.....Gmarbel έγραψε: ↑Δευ 13 Ιούλ 2020, 10:58Η ανάκαμψη συνεχίζει καλώς...
Ωστόσο σκέφτομαι διαφορά για το μέλλον μιας και πέρασαν δύο χρόνια με το ίδιο στήσιμο.
Λέω να πάω σε κάτι μινιμαλ και αερατο..ώστε να βάλω μοντιπορες με λιγες ακρο και να έχει και αρκετό χώρο κενό για εφυλιες ή πλατυγηρα xxl ή chalice.
Α. Έτσι με λίγο βράχο σκέφτομαι να βάλω και ριακτορα ζεόλιθου αλλά δεν έχω πολύ χώρο στο σαμπ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση εξωτερικού ριακτορα και να είναι μόνο η αντλία στο νερό; Για 500λτ. τι χωρητικότητας πρέπει να είναι ο ριακτορας
Β. Τι γνώμη έχουμε για τα κεραμικά βράχια της aquaroche; Εκτός του ότι είναι λιιιιγο ακριβα. Έχει κόμπακτ βραχοσυνθεση μήκους 60 εκ περίπου ανάλογα με το στήσιμο. Ή εναλλακτικά νεκρό βράχο με λίγα κλαδιά και πλάκες. Κουραρισμα αρκετό καιρό σε ξεχωριστό δοχείο και μετά με τη μία όλα έξω..όλα μέσα
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ακουαρος ειναι το ένα μου νησί απλα δεν δεν έτοιμο πήρα τις πέτρες κ δώσαμε σχήμα.....εγώ ειμαι πολύ ικανοποιημένος ειναι πάναλαφρος κ απίστευτα ποροδες αυτό δηλαδή που θελουμε στο reef