Agapi Reef
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 70
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
Re: Agapi Reef
είναι είναι Λάμπρο .....
το βασικότερο όμως είναι τα καταφέρνει μόνη της, χωρίς καμιά βοήθεια και αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά για την αγάπη που έχει γιαυτό που κάνει!
- GodFather
- Posts in topic: 30
- Έχει βάλει Like: 136 times
- Του έχουν βάλει Like: 362 times
Να σου πω....μην μας μπερδεύεις σε παρακαλώ ....θα βρίσκεις άλλες λέξεις όταν γράφεις στο θέμα της "Αγάπης"....γράψε ενδιαφέρον..γράψε θέληση...γράψε κάτι άλλο ρε αδερφέ.....όμως όχι "Αγάπη"
Λάμπρος.Τ
Με puellaris!
Αγαπημένο ψαράκι! Δύσκολο στη διατροφή του!
Αγορά μόνο από φάρμες Ευρώπης που είναι μαθημένα στην έτοιμη τροφή!
Ευχαριστώ!
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 70
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
Αγάπη δεν εχω λόγια ......
Ο ύφαλος σου σφύζει απο υγεία συγχαρητήρια, να τα χαιρεσαι και να τα καμαρώνεις ολα..
Πολύ σωστά τοποθετημένα και κολλημένα τα sps με σωστές κλίσεις και φυσικά στον αέρα.......respect
Το νέο νησί απο τα branch’s ειναι τέλειο, ευάερο με αρκετές θέσης για να φιλοξενήσει χαρούμενα ζωντανά!
Πολύ σε χαίρομαι πραγματικά, δείχνεις τον δρόμο σε όλους τους χομπίστες των ακριτικών πόλεων της επικράτειας!
Μπράβο σου Αγάπη!
Ο ύφαλος σου σφύζει απο υγεία συγχαρητήρια, να τα χαιρεσαι και να τα καμαρώνεις ολα..
Πολύ σωστά τοποθετημένα και κολλημένα τα sps με σωστές κλίσεις και φυσικά στον αέρα.......respect
Το νέο νησί απο τα branch’s ειναι τέλειο, ευάερο με αρκετές θέσης για να φιλοξενήσει χαρούμενα ζωντανά!
Πολύ σε χαίρομαι πραγματικά, δείχνεις τον δρόμο σε όλους τους χομπίστες των ακριτικών πόλεων της επικράτειας!
Μπράβο σου Αγάπη!
- nasos
- Posts in topic: 9
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 120 times
- Του έχουν βάλει Like: 108 times
Πανέμορφο Αγάπη!! Πολύ ωραία χρώματα και ο ύφαλος είναι γεμάτος υγεία και ζωή. 1000 μπράβο!!!
Η πλευρά με τις ακανθαστρεες είναι φοβερή!!!

Η πλευρά με τις ακανθαστρεες είναι φοβερή!!!
-
Μακης68
- Posts in topic: 21
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 652 times
- Του έχουν βάλει Like: 365 times
Μπραβο βρε Αγαπη!!! Παρα πολυ ωραια ολα!!!! Εγινες σκληροπυρηνικη και 'συ!!! Σε παρεσυραν και 'σενα....ονοματα δεν λεμε!!! Respect !!!
love is in the air-
dano23
- Posts in topic: 1
- Έχει βάλει Like: 2 times
- Του έχουν βάλει Like: 2 times
μπράβο Αγάπη που καταφένεις να συνυπάρχουν όλα τα είδη κοραλιών μαζί(sps,lps,softies)..αυτό είναι πάντα ένα στοίχημα πιστέύω για ένα χομπύστα που δεν σταματάει ποτέ όσο τρέχει το ενυδρείο...
Νίκο δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό ή κακό ή άριστο ..Voas έγραψε: ↑Τετ 31 Οκτ 2018, 22:58Αγάπη δεν εχω λόγια ......![]()
![]()
![]()
Μπράβο σου Αγάπη!
Ξέρω όμως πως είναι αποτέλεσμα τρελής επιμονής!!!
Όσο για το "περίεργο" για κάποιους καινούριο μου νησί.. έφαγα αρκετές μέρες (κυρίως νύχτες ήταν), για να βγει αυτή η βραχοσύνθεση!
Ούτε που θυμάμαι πόσα σχέδια άλλαξα...!!! Αλλά τελικά έφτιαξα ακριβώς αυτό που ήθελα! χαχαχαχαχα!!!!
Δεν ξέρω αν έχει στηθεί πιο αεράτο νησί... "Μπάζει" από παντού!
Ναταλάκι μου όταν θέλεις κάτι.. απλά το κάνεις!
Αν δεν καταφέρεις να το κάνεις.. απλά δεν το ήθελες αρκετά!
@nasos Χαίρομαι που σου αρέσει! Ελπίζω το αγαπημένο μου fox face να αφήσει τις ακαν στην ησυχία τους!
Νομίζω πως έτσι κάθετα που τις έβαλα δεν τον βολεύει να ακονίζει πάνω τους τα δοντάκια του!
@Μακης68 Δεν μπορώ να σου περιγράψω το κόλλημα που έφαγα με τις ακρο! Κ να σκεφτείς πως όταν ξεκινούσα το ενυδρείο έλεγα ότι σιγά μην βάλω αυτά τα πράγματα εκεί μέσα που μοιάζουν σαν ξύλα! Αλλά έμπλεξα βλέπεις...
@dano23 Πολύ σωστή η παρατήρησή σου! Όλα τα είδη μαζί είναι δύσκολο..
Αλλά μη νομίζεις, με τα μαλακά έχω θεματάκια, ζορίζονται!
@GodFather Γιατί περιμένεις να δεις πως θα πάει η συγκεκριμένη; Μέχρι τώρα είναι αυτή που πάει καλύτερα ίσως από όλες!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω πες το μου... Είσαι κ ακανθαστρεοπατέρας εσύ.. πρέπει να σε ακούω...
Νομίζω πως έτσι κάθετα που τις έβαλα δεν τον βολεύει να ακονίζει πάνω τους τα δοντάκια του!
@Μακης68 Δεν μπορώ να σου περιγράψω το κόλλημα που έφαγα με τις ακρο! Κ να σκεφτείς πως όταν ξεκινούσα το ενυδρείο έλεγα ότι σιγά μην βάλω αυτά τα πράγματα εκεί μέσα που μοιάζουν σαν ξύλα! Αλλά έμπλεξα βλέπεις...
@dano23 Πολύ σωστή η παρατήρησή σου! Όλα τα είδη μαζί είναι δύσκολο..
Αλλά μη νομίζεις, με τα μαλακά έχω θεματάκια, ζορίζονται!
@GodFather Γιατί περιμένεις να δεις πως θα πάει η συγκεκριμένη; Μέχρι τώρα είναι αυτή που πάει καλύτερα ίσως από όλες!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω πες το μου... Είσαι κ ακανθαστρεοπατέρας εσύ.. πρέπει να σε ακούω...
- GiannisFil
- Global Moderator
- Posts in topic: 3
- Έχει βάλει Like: 102 times
- Του έχουν βάλει Like: 139 times
Τι να πω εγώ για αυτή την ομορφιά;;; Πολλά πολλά πολλά μπράβο. Ειλικρινα για μένα είναι ένα από τα ωραίοτερα ενυδρεία και τα έχεις καταφέρει ολομόναχη.
Συνέχισε να μας βάζει τα γυαλιά σε όλους.
Συγχαρητήρια Αγάπη!!!!!!!!
Αμάν βρε Γιαννη μου.. 15 χρώματα μ' έκανες κ άλλαξα!GiannisFil έγραψε: ↑Πέμ 01 Νοέμ 2018, 18:38Τι να πω εγώ για αυτή την ομορφιά;;; Πολλά πολλά πολλά μπράβο. Ειλικρινα για μένα είναι ένα από τα ωραίοτερα ενυδρεία και τα έχεις καταφέρει ολομόναχη.
Όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου...!!!
Αν κ υπερβάλλεις.. Σ' ευχαριστώ!
Ολομόναχη μπορεί να είμαι εδώ αλλά από απόσταση υπήρξαν 2-3 άνθρωποι που έφαγαν γερή ζαλάδα από μένα! Κ αυτό δεν το ξεχνάω!
- Karlos
- Global Moderator
- Posts in topic: 14
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 286 times
- Του έχουν βάλει Like: 356 times
Κουμπαρά καταπληκτικό.κάθε φορά και καλύτερο.το νέο νησί τα σπάει. Οι πρόποδες με τις ακαν έρωτας! Μπράβο σου! Χαίρομαι πολύ που σε έχουμε στην παρέα μας!
Keep Reefing! 

- Τάκης
- Administrator
- Posts in topic: 3
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 807 times
- Του έχουν βάλει Like: 1029 times
- freediver
- Posts in topic: 13
- Έχει βάλει Like: 124 times
- Του έχουν βάλει Like: 137 times
Πολύ όμορφη εξέλιξη!
Είμαι σίγουρος για την εξέλιξη στη συνέχεια, που θα κάνει πολλά μάτια να τρίβονται. Όμορφα χρώματα, προσεκτικά τοποθετημένα, και με δυνατότητα γεμίσματος. Μπράβο για την καλή πορεία!
Είμαι σίγουρος για την εξέλιξη στη συνέχεια, που θα κάνει πολλά μάτια να τρίβονται. Όμορφα χρώματα, προσεκτικά τοποθετημένα, και με δυνατότητα γεμίσματος. Μπράβο για την καλή πορεία!
Γιάννης
@Τάκης
@Μπάμπης
@freediver
Σας ευχαριστώ πολύ παιδάκια!
Χαίρομαι που σας αρέσει! Να είστε καλά!
@Μπάμπης
@freediver
Σας ευχαριστώ πολύ παιδάκια!
Χαίρομαι που σας αρέσει! Να είστε καλά!

Αχ!!! Το στήσιμο...
Το οποίο είναι το τρίτο μέσα σε 2 χρόνια!
Τις 2 πρώτες φορές ξεστήθηκε αναγκαστικά κ μόνο την τρίτη επειδή το ήθελα εγώ!