Σ'ευχαριστω Γιαννη!!!!! Φιλε σαν σπιτι γενικα ειναι αρκετα κρυο.Προσπαθω να κλεισω τη παραμικρη χαραμαδα για να μην εχω απωλειες....Δεν θα ηθελα να μενει ανοιχτη η πορτα εστω και λιγο καθε βραδυ γιατι το πρωι θα ειναι ....αστα να πανε.....Δεν μενω και μονος.....GiannisFil έγραψε: ↑Τετ 05 Δεκ 2018, 06:58Πανέμορφη Μάκη να τη χαιρεσαι. Δοκίμασε να αφήσεις ένα τσικ την μπαλκονόπορτα δίπλα απο το ενυδρείο ανοιχτή. Κλειστό το πατζούρι και βλέπεις για αρχή.
Maki's tank fowlr
-
Μακης68
- Posts in topic: 522
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 652 times
- Του έχουν βάλει Like: 365 times
Re: Maki's tank fowlr
love is in the air- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 140
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
Μακη η διαφορά θερμοκρασίας με τον εξωτερικό χώρο του ενυδρείου δημιουργεί την υγρασία...Μακης68 έγραψε: ↑Τετ 05 Δεκ 2018, 10:04Σ'ευχαριστω Γιαννη!!!!! Φιλε σαν σπιτι γενικα ειναι αρκετα κρυο.Προσπαθω να κλεισω τη παραμικρη χαραμαδα για να μην εχω απωλειες....Δεν θα ηθελα να μενει ανοιχτη η πορτα εστω και λιγο καθε βραδυ γιατι το πρωι θα ειναι ....αστα να πανε.....Δεν μενω και μονος.....GiannisFil έγραψε: ↑Τετ 05 Δεκ 2018, 06:58Πανέμορφη Μάκη να τη χαιρεσαι. Δοκίμασε να αφήσεις ένα τσικ την μπαλκονόπορτα δίπλα απο το ενυδρείο ανοιχτή. Κλειστό το πατζούρι και βλέπεις για αρχή.
δεν νομίζω να κάνει κάτι το τζάμι και δεν υπάρχει άλογος να μπει...
στον χωρο του ενυδρείου, το βράδυ παει κάτω απο 15 βαθμούς?
-
Μακης68
- Mood:
Ναι παει ποιο κατω απο 15 βαθμους....Τωρα που βλεπω ενα θερμομετρο που ειναι στον τοιχο λεει 11 βαθμους......
- Administrator
-
Μακης68
- Mood:
Καταλαβα..... Το θεμα ειναι μηπως επιβαρυνεται η κατασταση με παραπανω υγρασια λογο ενυδρειου. Ισως αν επαιρνα ενα αφυγραντηρα..... η θα εχω παλι τα ιδια και τσαμπα τα λεφτα.....
- Administrator
Μάκη μου φυσικά και με έναν αφυγραντήρα θα έκανες δουλειά, δεν το συζητώ, πρωτίστως καλό σε εσάς και μετέπειτα στον ύφαλο, είναι όμως ένα έξοδο και οι καιροί είναι δύσκολοι!
-
Μακης68
- Mood:
Γι'αυτο ειπα μηπως βαζοντας τα τζαμια ειχα λιγοτερη υγρασια χωρις να δημιουργησω καποιο σοβαρο προβλημα στο ενυδρειο.Το οικονομικο ειναι ενα σοβαρο θεμα.Οπως ειπες δυσκολοι καιροι....
- Administrator
εαν δεν αναπνέει καθόλου ο ύφαλος με φρέσκο αέρα από τον χώρο, τότε θα έχεις άλλου είδους προβλήματα και το είδη επιβαρυμένο ph σου, θα κατρακυλήσει και άλλο!
τράβηξε με ένα σωληνάκι αεραντλίας την είσοδο του αέρα στο σκιμμερ, σε εξωτερικό χώρο!
επίσης πριν ξεκινήσουμε την θεραπεία για την άλγη, θέλω να βρεις λίγο kalk να κανουμε μια δοκιμή!
-
Μακης68
- Mood:
Εννοεις το σωληνακι να βγαινει εξω απο το επιπλο-βαση ?? Στα τζαμια μπορω να αφησω λιγο κενο δεξια και αριστερα ωστε να περναει αερας κατα μηκος.kalk αγοραζω ενα μπουκαλι?Δεν εχω ξαναπαρει και δεν εχω ιδεα...
- Administrator
ναι σωστά!
καλκ για να μην αγοράζεις συσκευασία, θα σου δώσω λίγο εγώ για την δοκιμή και μετά αν είναι παίρνεις!
-
Μακης68
- Mood:
Οκ Νικολα!!! Σ'ευχαριστω φιλε!!!
love is in the airRe: Maki's tank fowlr
Αν μπορείς, πάρε αφυγραντηρα! Θα σωθείς!!!
Από ρεύμα δεν καίει τίποτα κ θα έχεις 2 βαθμούς πανω την θερμοκρασία στο χώρο χωρίς να κάνεις κάτι άλλο!
Επίσης όσο πιο ψηλά η θερμοκρασία στο χώρο τόσο λιγότερο θα καίει ο θερμαντηρας του ενυδρειου άρα λιγότερο ρεύμα...
Ο δικός μου τα έχει "βγάλει" τα λεφτά του κ με το παραπάνω!!!
Μάκη μου σ' ευχαριστώ κ μακάρι να το κατειχα οπως λες! Απλά έχω περάσει άπειρες ώρες παρατήρησης μαζί τους κ έχω ζήσει το χειροτερο( τούμπα όλα) αλλά κ το καλύτερο (spawning)!!!!!Μακης68 έγραψε: ↑Τετ 05 Δεκ 2018, 00:27Σ' ευχαριστώ πολύ Αγάπη!! Ευτυχως άνοιξε από την αρχή...δηλαδή απ' την ώρα που μπήκε στο ενυδρείο μέσα σε μια ώρα ήταν όπως στην φωτογραφία!!! Αγάπη όπως είδες έχω κάποιες ανεμώνες και επειδή ξέρω ότι το κατέχεις περί των ανέμων έχεις να μου προτείνεις κάτι....γιατί φοβήθηκα λίγο με αυτά που ακουω αλλά μου αρέσουν πολυ!!! Στην θέση που είναι πήγαν μόνες τους και είναι 3 μήνες εκεί.....
Δεν μπορώ να σου πω από μια μακρινή φωτογραφια αν ειναι καλά εκεί ή οχι! Στο πλάι του βράχου συνήθως δεν είναι χαρούμενες! Προτιμούν το φως να τις χτυπαει κάθετα!
Για ασφάλεια απο τον κυκλοφορητη, φόρεσε κ εσύ ενα διχτυωτο καλσονακι! Μόνο μ αυτό ησύχασε το κεφαλι μου!
Κ να θυμάσαι οτι δεν το παιζουμε ήρωες...
Ανεμώνη ξεκολλημενη κ με το στόμα στον αραγωνιτη, έξω!!!! Κ με τεραστια προσοχή!
2 πραγματάκια κ είσαι μια χαρά!
Εγώ για άλλο θα ανησυχούσα στη θέση σου, για αργότερα...
Οτι εχουν πιάσει την καλύτερη σου βραχοσυνθεση!
Αν κανουν κ 1-2 σπλιτ εκεί, τότε θα σου καταλαβουν το "νησί"! Εκτός αν αυτό θέλεις...
Αν όχι, θα δυσκολευτείς πάρα πολύ μετά για να τις βγάλεις! Θα τις προτιμουσα σε ενα δικο τους νησακι σε μια ακρη του ενυδρείου!
Μακάρι να μπορώ να βοηθήσω έστω κ λίγο...
Τις λατρεύω τις ατιμες! Το τρίτο μου θα ειναι σιγουρα ανεμωνιερα!
-
Μακης68
- Mood:
Αγαπη κατ'αρχην σ'ευχαριστω πολυ και σιγουρα με τις γνωσεις σου με βοηθας πολυ!! Δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις κατι απο την κοντινη φωτο που εβαλα..... Αριστερα ειναι οι δυο κοκκινες που τις εβαλα μαζι και στην μεση η μικρουλα η πρασινη.Στα δεξια αλλη μια κοκκινη που ειναι απο σπλιτ και διπλα της μια rock anemone.Οσο ειναι εκει ολα ειναι μια χαρα αλλιως αν δω οτι φευγει καμια για βολτα θα παει εξω. Δεν ξερω αν ειναι θεμα χρονου να αρχισουν τις βολτες η υπαρχει περιπτωση να μεινουν μονιμα εκει.Αμα κανει καποια ξανα σπλιτ θα προσπαθησω να το βγαλω αμεσως εξω το μωρο!! Δεν θελω αλλες....Ξερεις σε τι μεγεθος φτανουν? Αυτος που μου εδωσε τις κοκκινες μου ειπε να μην τις ταιζω. Οτι δεν ειναι απαραιτητο...Εσυ τι λες?Τωρα για το φως..... αμα δεν τους ειναι αρκετο γιατι τοσο καιρο (περιπου 3μηνο) δεν εχουν αλλαξει θεση? Τι να πω....AGAPI έγραψε: ↑Πέμ 06 Δεκ 2018, 05:19Μάκη μου σ' ευχαριστώ κ μακάρι να το κατειχα οπως λες! Απλά έχω περάσει άπειρες ώρες παρατήρησης μαζί τους κ έχω ζήσει το χειροτερο( τούμπα όλα) αλλά κ το καλύτερο (spawning)!!!!!Μακης68 έγραψε: ↑Τετ 05 Δεκ 2018, 00:27Σ' ευχαριστώ πολύ Αγάπη!! Ευτυχως άνοιξε από την αρχή...δηλαδή απ' την ώρα που μπήκε στο ενυδρείο μέσα σε μια ώρα ήταν όπως στην φωτογραφία!!! Αγάπη όπως είδες έχω κάποιες ανεμώνες και επειδή ξέρω ότι το κατέχεις περί των ανέμων έχεις να μου προτείνεις κάτι....γιατί φοβήθηκα λίγο με αυτά που ακουω αλλά μου αρέσουν πολυ!!! Στην θέση που είναι πήγαν μόνες τους και είναι 3 μήνες εκεί.....
Δεν μπορώ να σου πω από μια μακρινή φωτογραφια αν ειναι καλά εκεί ή οχι! Στο πλάι του βράχου συνήθως δεν είναι χαρούμενες! Προτιμούν το φως να τις χτυπαει κάθετα!
Για ασφάλεια απο τον κυκλοφορητη, φόρεσε κ εσύ ενα διχτυωτο καλσονακι! Μόνο μ αυτό ησύχασε το κεφαλι μου!
Κ να θυμάσαι οτι δεν το παιζουμε ήρωες...
Ανεμώνη ξεκολλημενη κ με το στόμα στον αραγωνιτη, έξω!!!! Κ με τεραστια προσοχή!
2 πραγματάκια κ είσαι μια χαρά!
Εγώ για άλλο θα ανησυχούσα στη θέση σου, για αργότερα...
Οτι εχουν πιάσει την καλύτερη σου βραχοσυνθεση!
Αν κανουν κ 1-2 σπλιτ εκεί, τότε θα σου καταλαβουν το "νησί"! Εκτός αν αυτό θέλεις...
Αν όχι, θα δυσκολευτείς πάρα πολύ μετά για να τις βγάλεις! Θα τις προτιμουσα σε ενα δικο τους νησακι σε μια ακρη του ενυδρείου!
Μακάρι να μπορώ να βοηθήσω έστω κ λίγο...
Τις λατρεύω τις ατιμες! Το τρίτο μου θα ειναι σιγουρα ανεμωνιερα!
- Συνημμένα
-
Άσχετο αλλά... πολύ όμορφη η φωτογραφία που ανέβασες κ σου έχω ξαναπεί πόσο μ΄αρέσει αυτή η βραχοσύνθεση!
Οσο ειναι εκει ολα ειναι μια χαρα αλλιως αν δω οτι φευγει καμια για βολτα θα παει εξω. Σωστός!!!
Δεν ξερω αν ειναι θεμα χρονου να αρχισουν τις βολτες η υπαρχει περιπτωση να μεινουν μονιμα εκει. Φυσικά κ υπάρχει περίπτωση να μείνουν μόνιμα εκεί!
Αμα κανει καποια ξανα σπλιτ θα προσπαθησω να το βγαλω αμεσως εξω το μωρο!! Σωστός!!! Αν την πετύχεις σε τζάμι βγαίνει πολύ εύκολα με τηλεκάρτα ή καμιά παλιά πιστωτική!
Ξερεις σε τι μεγεθος φτανουν? Πολύυυυυυ μεγάλες! Σκέψου ότι έχω 60 ύψος κ τα πλοκάμια ακουμπούσαν τον κυκλοφορητή! Κ αυτός ήταν ο λόγος που πήγα το νησάκι τους από την άλλη μεριά! Γιατί καλό το καλσονάκι, αλλά είναι λίγο άγριο θέαμα να βλέπεις τα πλοκάμια στον κυκλοφορητή!
Αυτος που μου εδωσε τις κοκκινες μου ειπε να μην τις ταιζω. Οτι δεν ειναι απαραιτητο...Εσυ τι λες? Συμφωνώ! Έχω ζήσει μαζί τους κ με το να τις ταίζω κ χωρίς να τις ταίζω! Από τότε που έκοψα το τάισμα τις είδα να είναι πάρα πολύ καλύτερα! Θεωρητικά, όταν ταίζεις τα ψάρια σου βλέπεις να φουσκώνουν κ οι ανεμώνες! Επίσης πολύ συχνά τις ταίζουν τα κλοουνάκια!
Τωρα για το φως..... αμα δεν τους ειναι αρκετο γιατι τοσο καιρο (περιπου 3μηνο) δεν εχουν αλλαξει θεση? Τι να πω.... Μια χαρά φαίνονται! Όταν δεν έχουν αρκετό φως οι πονηρούλες, πριν πάρουν το πόδι τους από εκεί που είναι, το τεντώνουν τόσο πολύ που δεν φαντάζεσαι για να φτάσουν στο φως! Κάποια στιγμή είχα μία που το πόδι της ήταν στον κάτω όροφο της βραχοσύνθεσης κ όλα τα πλοκάμια στον επάνω όροφο! Έμεινε εκεί για αρκετό καιρό μέχρι που την έκανε την τσάρκα της! Ήταν επόμενο να την κάνει...
Να παρατηρείς κ το πόδι τους! Αν όλο αυτό τον καιρό που λες πως είναι στο ίδιο σημείο, βλέπεις ότι δεν το κουνάνε καθόλου, δεν πάνε πουθενά!
Πολλές φορές πριν την κοπανήσουν, αρχίζει να "παίζει" το πόδι τους δεξιά, αριστερά... Είναι που κάνουν τα δοκιμαστικά... Χαχαχα!!!!
Μάκη μου επιμένω στην ασφάλεια του διχτυωτου καλσόν! Αν έχεις διαφορετική άποψη θα ήθελα να την συζητήσουμε!
Οσο ειναι εκει ολα ειναι μια χαρα αλλιως αν δω οτι φευγει καμια για βολτα θα παει εξω. Σωστός!!!
Δεν ξερω αν ειναι θεμα χρονου να αρχισουν τις βολτες η υπαρχει περιπτωση να μεινουν μονιμα εκει. Φυσικά κ υπάρχει περίπτωση να μείνουν μόνιμα εκεί!
Αμα κανει καποια ξανα σπλιτ θα προσπαθησω να το βγαλω αμεσως εξω το μωρο!! Σωστός!!! Αν την πετύχεις σε τζάμι βγαίνει πολύ εύκολα με τηλεκάρτα ή καμιά παλιά πιστωτική!
Ξερεις σε τι μεγεθος φτανουν? Πολύυυυυυ μεγάλες! Σκέψου ότι έχω 60 ύψος κ τα πλοκάμια ακουμπούσαν τον κυκλοφορητή! Κ αυτός ήταν ο λόγος που πήγα το νησάκι τους από την άλλη μεριά! Γιατί καλό το καλσονάκι, αλλά είναι λίγο άγριο θέαμα να βλέπεις τα πλοκάμια στον κυκλοφορητή!
Αυτος που μου εδωσε τις κοκκινες μου ειπε να μην τις ταιζω. Οτι δεν ειναι απαραιτητο...Εσυ τι λες? Συμφωνώ! Έχω ζήσει μαζί τους κ με το να τις ταίζω κ χωρίς να τις ταίζω! Από τότε που έκοψα το τάισμα τις είδα να είναι πάρα πολύ καλύτερα! Θεωρητικά, όταν ταίζεις τα ψάρια σου βλέπεις να φουσκώνουν κ οι ανεμώνες! Επίσης πολύ συχνά τις ταίζουν τα κλοουνάκια!
Τωρα για το φως..... αμα δεν τους ειναι αρκετο γιατι τοσο καιρο (περιπου 3μηνο) δεν εχουν αλλαξει θεση? Τι να πω.... Μια χαρά φαίνονται! Όταν δεν έχουν αρκετό φως οι πονηρούλες, πριν πάρουν το πόδι τους από εκεί που είναι, το τεντώνουν τόσο πολύ που δεν φαντάζεσαι για να φτάσουν στο φως! Κάποια στιγμή είχα μία που το πόδι της ήταν στον κάτω όροφο της βραχοσύνθεσης κ όλα τα πλοκάμια στον επάνω όροφο! Έμεινε εκεί για αρκετό καιρό μέχρι που την έκανε την τσάρκα της! Ήταν επόμενο να την κάνει...
Να παρατηρείς κ το πόδι τους! Αν όλο αυτό τον καιρό που λες πως είναι στο ίδιο σημείο, βλέπεις ότι δεν το κουνάνε καθόλου, δεν πάνε πουθενά!
Πολλές φορές πριν την κοπανήσουν, αρχίζει να "παίζει" το πόδι τους δεξιά, αριστερά... Είναι που κάνουν τα δοκιμαστικά... Χαχαχα!!!!
Μάκη μου επιμένω στην ασφάλεια του διχτυωτου καλσόν! Αν έχεις διαφορετική άποψη θα ήθελα να την συζητήσουμε!
-
Μακης68
- Mood:
Αγαπη εχθες το βραδυ επιστρεφοντας απο μια γιορτη βλεπω οτι ειχα αλλη μια ανεμωνη!! Εκανε σπλιτ η κοκκινη που ειναι δεξια πισω απο τον βραχο. Εκανα περιπου μια ωρα να την ξεκολλησω απο τον βραχο. Ηταν αρκετα δυσκολο το σημειο !!! Ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια.....Δηλαδη μεσα σε 3μιση μηνες απο 2 κοκκινες εγιναν 4. Τοσο καρπερες ειναι γενικα η εμενα μου ετυχε.....? Το ιδιο ειναι και με τις rock anemone η μονο οι BTA ειναι καρπερες.Γιατι με αυτο τον ρυθμο δεν θα τ'αντεξω....Με προβληματιζει.. Μηπως να αφησω μονο μια μεσα στο ενυδρειο και με το που κανει σπλιτ κατευθειαν εξω το μωρο....? Δεν ξερω τι ειναι το καλυτερο...Θα δω...Για το καλσον ειμαι της ιδιας αποψης και θα το κανω. Ειναι αυτο που κανει χιαστι η αυτα τα κλασικα (big) που εχουν και στα περιπτερα σαν τουλι ελαστικο....? Ρε που μπλεξαμε με τα καλσον!!!!!AGAPI έγραψε: ↑Σάβ 08 Δεκ 2018, 16:32Άσχετο αλλά... πολύ όμορφη η φωτογραφία που ανέβασες κ σου έχω ξαναπεί πόσο μ΄αρέσει αυτή η βραχοσύνθεση!
Δεν παίζεστε παιδάκια!!!
Εγώ κάθησα κ έμαθα για τσιμέντα κ κρουστικά τρυπάνια... Εσείς πώς κάνετε έτσι για ένα καλσονάκι;
Μόνο προσοχή, μήν πάρετε αυτά με τα στρασάκια...
- Συνημμένα
-
-
Αγαπη εχθες το βραδυ επιστρεφοντας απο μια γιορτη βλεπω οτι ειχα αλλη μια ανεμωνη!! Εκανε σπλιτ η κοκκινη που ειναι δεξια πισω απο τον βραχο. Εκανα περιπου μια ωρα να την ξεκολλησω απο τον βραχο. Ηταν αρκετα δυσκολο το σημειο !!! Ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια.....
Αν είχες κάνει βλακεία θα είχε φανεί μέχρι τώρα! Αν πας να το ξανακάνεις κ δεις να βγάζει τίποτα περίεργα ζουμιά, φουλάρεις άνθρακα κ κάνεις αλλαγή νερού! Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις!
Δηλαδη μεσα σε 3μιση μηνες απο 2 κοκκινες εγιναν 4. Τοσο καρπερες ειναι γενικα η εμενα μου ετυχε.....?
Κάποιοι λένε πως είναι υγεία να σπλιτάρουν συχνά κ κάποιοι ότι σπλιτάρουν όταν δεν είναι καλά! Εγώ έχω καταλήξει στο δεύτερο! Από προσωπική εμπειρία κ παρατήρηση πιστευώ ότι είναι φυσιολογικό ένα σπλιτ στο 6μηνο με χρόνο!
Το ιδιο ειναι και με τις rock anemone η μονο οι BTA ειναι καρπερες.
Όχι! Rock flower πάρε όσες θέλεις! Άκακα κ πανέμορφα ζωντανά που δυστυχώς δεν αναπαράγωνται τόσο εύκολα!
Γιατι με αυτο τον ρυθμο δεν θα τ'αντεξω....Με προβληματιζει.. Μηπως να αφησω μονο μια μεσα στο ενυδρειο και με το που κανει σπλιτ κατευθειαν εξω το μωρο....?
Αν θέλεις να έχεις mix reef κ όχι ανεμωνιέρα, κρατάς μία! Κ αν την έχεις κ μέσα σε όστρακο όπως έβαλα εγώ τελευταία, ακόμα καλύτερα γιατί ξέρεις πως εύκολα θα την βγάλεις όποτε θέλεις, όπως κ ότι έτσι μπορείς να την κρατάς μακριά από άλλα κοράλλια!
Δεν ξερω τι ειναι το καλυτερο...Θα δω...Για το καλσον ειμαι της ιδιας αποψης και θα το κανω. Ειναι αυτο που κανει χιαστι η αυτα τα κλασικα (big) που εχουν και στα περιπτερα σαν τουλι ελαστικο....? Ρε που μπλεξαμε με τα καλσον!!!!!
Κορυφή
Όσο για τα καλσόν σου έδειξα κ δείγμα σε φωτογραφία!
Πάρε τη φωτογραφία κ βγες για ψώνια! Αν δεν βρεις σε καλσόν, βγαίνει κ σε κάλτσα κ βολεύει καλύτερα! Μόνο πρόσεχε μη σου πουλήσουν κ την καλτσοδέτα μαζί!
Αν είχες κάνει βλακεία θα είχε φανεί μέχρι τώρα! Αν πας να το ξανακάνεις κ δεις να βγάζει τίποτα περίεργα ζουμιά, φουλάρεις άνθρακα κ κάνεις αλλαγή νερού! Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις!
Δηλαδη μεσα σε 3μιση μηνες απο 2 κοκκινες εγιναν 4. Τοσο καρπερες ειναι γενικα η εμενα μου ετυχε.....?
Κάποιοι λένε πως είναι υγεία να σπλιτάρουν συχνά κ κάποιοι ότι σπλιτάρουν όταν δεν είναι καλά! Εγώ έχω καταλήξει στο δεύτερο! Από προσωπική εμπειρία κ παρατήρηση πιστευώ ότι είναι φυσιολογικό ένα σπλιτ στο 6μηνο με χρόνο!
Το ιδιο ειναι και με τις rock anemone η μονο οι BTA ειναι καρπερες.
Όχι! Rock flower πάρε όσες θέλεις! Άκακα κ πανέμορφα ζωντανά που δυστυχώς δεν αναπαράγωνται τόσο εύκολα!
Γιατι με αυτο τον ρυθμο δεν θα τ'αντεξω....Με προβληματιζει.. Μηπως να αφησω μονο μια μεσα στο ενυδρειο και με το που κανει σπλιτ κατευθειαν εξω το μωρο....?
Αν θέλεις να έχεις mix reef κ όχι ανεμωνιέρα, κρατάς μία! Κ αν την έχεις κ μέσα σε όστρακο όπως έβαλα εγώ τελευταία, ακόμα καλύτερα γιατί ξέρεις πως εύκολα θα την βγάλεις όποτε θέλεις, όπως κ ότι έτσι μπορείς να την κρατάς μακριά από άλλα κοράλλια!
Δεν ξερω τι ειναι το καλυτερο...Θα δω...Για το καλσον ειμαι της ιδιας αποψης και θα το κανω. Ειναι αυτο που κανει χιαστι η αυτα τα κλασικα (big) που εχουν και στα περιπτερα σαν τουλι ελαστικο....? Ρε που μπλεξαμε με τα καλσον!!!!!
Κορυφή
Όσο για τα καλσόν σου έδειξα κ δείγμα σε φωτογραφία!
Πάρε τη φωτογραφία κ βγες για ψώνια! Αν δεν βρεις σε καλσόν, βγαίνει κ σε κάλτσα κ βολεύει καλύτερα! Μόνο πρόσεχε μη σου πουλήσουν κ την καλτσοδέτα μαζί!
-
Μακης68
- Mood:
Αγαπη σ'ευχαριστω για τις φωτογραφιες!!!!! Με αυτες θα παω να ψωνισω το καλσονακι γιατι αντε να τους εξηγησω τι θελω και γιατι... Σιγα και μη με πιστεψουν....!!!! Θα με παρεξηγησουν σιγουρα!!!!!!
love is in the air-
Panioul
- Posts in topic: 3
- Έχει βάλει Like: 9 times
- Του έχουν βάλει Like: 1 time
Το Tres jolie σε μάρανε!!! Πάνε στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σου να δεις το δούλεμα που έχεις να φας!!!Μακης68 έγραψε: ↑Δευ 10 Δεκ 2018, 11:58Αγαπη σ'ευχαριστω για τις φωτογραφιες!!!!! Με αυτες θα παω να ψωνισω το καλσονακι γιατι αντε να τους εξηγησω τι θελω και γιατι... Σιγα και μη με πιστεψουν....!!!! Θα με παρεξηγησουν σιγουρα!!!!!!![]()
![]()
Γιατι αλλο να παει μια γυναικα σε χρωματοπωλειο να ρωτησει για DUROSTICK D-11 και αλλο ενας αντρας γκριζομαλλης στο Tres jolie για διχτυωτο καλσονακι......!!!!!
![]()
![]()
![]()
Παιδάκια προσπαθώ να κρατηθώ κ να μη σχολιάσω για να μη χαλάσω το θέμα...
Αλλά δεν μ' αφήνετε... Από το πρωί γελάω με τα σχόλια!!!!
Αλλά δεν μ' αφήνετε... Από το πρωί γελάω με τα σχόλια!!!!
- Νίκος
- Administrator
-
Μακης68
- Mood:
Στην γειτονιά μου να πάω?????? Τρελός είμαι???? Σε άλλη περιοχή σίγουρα και με γυαλια ηλιου.....!!!!!Panioul έγραψε: ↑Δευ 10 Δεκ 2018, 17:18Το Tres jolie σε μάρανε!!! Πάνε στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς σου να δεις το δούλεμα που έχεις να φας!!!Μακης68 έγραψε: ↑Δευ 10 Δεκ 2018, 11:58
Αγαπη σ'ευχαριστω για τις φωτογραφιες!!!!! Με αυτες θα παω να ψωνισω το καλσονακι γιατι αντε να τους εξηγησω τι θελω και γιατι... Σιγα και μη με πιστεψουν....!!!! Θα με παρεξηγησουν σιγουρα!!!!!!![]()
![]()
Γιατι αλλο να παει μια γυναικα σε χρωματοπωλειο να ρωτησει για DUROSTICK D-11 και αλλο ενας αντρας γκριζομαλλης στο Tres jolie για διχτυωτο καλσονακι......!!!!!
![]()
![]()
![]()
love is in the air- GodFather
- Posts in topic: 60
- Έχει βάλει Like: 136 times
- Του έχουν βάλει Like: 362 times
Ναι....γεια σας....ηρθα να παρω ενα διχτυωτο καλσον μαυρο....οχι καλε...μην με κοιτατε ετσι....για το ενυδρειο μου το θελω.
Ναι...νταξ...φιλαρακι.....οτι πεις....και ο "αλλος" προχθες μου ζητησε ενα κουτι βαζελινη και ενα κουτι ταμπον....για τον φουρνο μικροκυματων......δεν ξερω αν με πιανεις ????
Εχω κανει εικονα το διαλογο....και κλαιωωωωωω
Ναι...νταξ...φιλαρακι.....οτι πεις....και ο "αλλος" προχθες μου ζητησε ενα κουτι βαζελινη και ενα κουτι ταμπον....για τον φουρνο μικροκυματων......δεν ξερω αν με πιανεις ????
Λάμπρος.Τ
-
Μακης68
- Mood:
Λαμπρό μήπως να βγάλω όλες τις ανεμώνες για να γλυτώσω το ρεζιλικι???GodFather έγραψε: ↑Δευ 10 Δεκ 2018, 23:02Ναι....γεια σας....ηρθα να παρω ενα διχτυωτο καλσον μαυρο....οχι καλε...μην με κοιτατε ετσι....για το ενυδρειο μου το θελω.
love is in the air