Maki's tank fowlr
- Νικολακης
- Posts in topic: 52
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 920 times
- Του έχουν βάλει Like: 713 times
Re: Maki's tank fowlr
Καλησπέρα Μάκη. Αν θες πέρνα από το σπίτι να σου δώσω λίγη διτανθρακικη σόδα να κάνεις την δουλειά σου φίλε μέχρι να πάρεις!
- Νίκος
- Administrator
- Posts in topic: 140
- Έχει βάλει Like: 1832 times
- Του έχουν βάλει Like: 2417 times
Οχι απλα να παρατήσεις εαν τα βλεπεις πάνω(απο την κατω τους μεριά την σκοτεινή) στον ιστό των κοραλλιών!
-
Μακης68
- Posts in topic: 522
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 652 times
- Του έχουν βάλει Like: 365 times
Στο ενυδρειο μεχρι τωρα εχω δει μονο μια αστερινα. Ολα αυτα που εχει η chaeto πρεπει να βγαλω.....Σωστα; Αμα την βαλω μεσα σε νερο Α/Ο και την καθαρισω;
love is in the air- Νίκος
- Administrator
Οχι δεν ειναι απόλυτο αυτο, το εαν υπάρχει μεγάλος πληθυσμός στην Χαετο, δεν σημαίνει οτι δεν έχουν επεκταθεί στον υπόλοιπο ύφαλο!
Απο την στιγμή που δεν υπάρχουν πανω σε κοράλλια, τότε δεν υπάρχει και πρόβλημα, επομένως την αφήνεις ως εχει!
Πώ.. πω... σκέτη τρομοκρατία ο φίλος μας ο @Voas !!!
Μέχρι κ εγώ αγχώθηκα!
Αυτό που έχεις στη χαέτο δεν ξέρω τι είναι οπότε δεν ξέρω κ αν πρέπει να σε αγχώνει ή όχι!
Αλλά όχι κ να πάθουμε πανικό για μια γλυκούλα αστερινούλα!
Οι συγκεκριμένες που ανεβαίνουν κ στα τζάμια, 99.99% δεν πειράζουν κοράλλια!
Επίσης δεν πολλάπλασιάζονται τόσο γρήγορα ώστε μόλις δεις μία να τρέχεις σαν τρελός να την βγάλεις έξω!
Αν βαριέσαι εκείνη την ώρα να βουτήξεις χεράκια, δεν πειράζει! Άλλη φορά...
Κ εν τέλη.. αν πολλάπλασιαστούν σε μεγάλο βαθμό, υπάρχει λύση!
Είναι που είμαι λίγο large....
Εγώ θα έψαχνα να δω τι είναι το άλλο στη χαέτο...
Δώσε καμιά λεπτομέρεια... Από τη φωτογραφία δύκολο να καταλάβουμε...
Τι υφή έχει όταν το πιάνεις;
Είναι σαν "γλίτσα";
Είναι σαν φουγγάρι;
Μέχρι κ εγώ αγχώθηκα!
Αυτό που έχεις στη χαέτο δεν ξέρω τι είναι οπότε δεν ξέρω κ αν πρέπει να σε αγχώνει ή όχι!
Επίσης δεν πολλάπλασιάζονται τόσο γρήγορα ώστε μόλις δεις μία να τρέχεις σαν τρελός να την βγάλεις έξω!
Είναι που είμαι λίγο large....
Εγώ θα έψαχνα να δω τι είναι το άλλο στη χαέτο...
Είναι σαν "γλίτσα";
Είναι σαν φουγγάρι;
-
Μακης68
- Mood:
Αγάπη την chaeto την πέταξα και έβαλα φρέσκο πράμα που μου έδωσε ο Γιαννάκης( Giannis Fil) τον οποίο και ευχαριστώ πάρα πολύ. Εκτός από αυτά τα περίεργα άσπρα που δεν ήταν γλίτσα είχε στο κέντρο της chaeto και καμιά 20αρια σκουλικακια κοκκινομαυρα... Στο ενυδρείο μέσα δεν έχω δει τίποτα παρά μόνο μια μικρή αστερινα. Έχω βέβαια και ένα Halichoeres chrysus που πιστεύω ότι βοήθησε σε αυτό.....
love is in the airRe: Maki's tank fowlr
Καλά έκανες!
Τα σκουλικάκια κατά πάσα πιθανότητα ήταν bristleworms που κάνουν καλό!
Αν τα δεις ξανά.. βγάλε ένα σκουλικάκι φωτογραφία να το δούμε, πριν την πετάξεις!
Εγώ έκανα χειρότερα... την είχα βάλει κάτω από το ντουζ να την ξεπλύνω από όλα αυτά που έβλεπα..
Πήρα τηλέφωνο να το πω σ' αυτόν που μου την είχε στείλει κ τραβούσε τα μαλλιά του!
Τα σκουλικάκια κατά πάσα πιθανότητα ήταν bristleworms που κάνουν καλό!
Αν τα δεις ξανά.. βγάλε ένα σκουλικάκι φωτογραφία να το δούμε, πριν την πετάξεις!
Εγώ έκανα χειρότερα... την είχα βάλει κάτω από το ντουζ να την ξεπλύνω από όλα αυτά που έβλεπα..
Πήρα τηλέφωνο να το πω σ' αυτόν που μου την είχε στείλει κ τραβούσε τα μαλλιά του!
-
Μακης68
- Mood:
Αγάπη δεν ξέρω αν ήταν bristleworms που κάνουν καλό αλλά με το που τα είδα....... με έπιασε μια φαγούρα σε όλο το σώμα!!!! Έπαθα ψυχολογικό!!!! Δεν την πεταξα αμέσως γιατί φοβόμουν για τα νιτρικά. Της εκανα βεβαια και εγώ το ντουζακι της και τα έβγαλα όλα ένα ένα..... με μεγενθυτικο φακό την έψαξα.Αλλα με το που μου έδωσε ο Γιάννης την καινούργια... την σουταρα αμέσως!!!!
Μακης68 έγραψε: ↑Κυρ 03 Φεβ 2019, 22:38Αγάπη δεν ξέρω αν ήταν bristleworms που κάνουν καλό αλλά με το που τα είδα....... με έπιασε μια φαγούρα σε όλο το σώμα!!!! Έπαθα ψυχολογικό!!!! Δεν την πεταξα αμέσως γιατί φοβόμουν για τα νιτρικά. Της εκανα βεβαια και εγώ το ντουζακι της και τα έβγαλα όλα ένα ένα..... με μεγενθυτικο φακό την έψαξα.Αλλα με το που μου έδωσε ο Γιάννης την καινούργια... την σουταρα αμέσως!!!!
Εντάξει...!!!! Σαν να βλέπω εμένα είναι.... Χαχαχαχα!!!!!!
-
Μακης68
- Mood:
Αυτες ειναι οι euphillia ....AGAPI έγραψε: ↑Κυρ 03 Φεβ 2019, 23:18Μακης68 έγραψε: ↑Κυρ 03 Φεβ 2019, 22:38Αγάπη δεν ξέρω αν ήταν bristleworms που κάνουν καλό αλλά με το που τα είδα....... με έπιασε μια φαγούρα σε όλο το σώμα!!!! Έπαθα ψυχολογικό!!!! Δεν την πεταξα αμέσως γιατί φοβόμουν για τα νιτρικά. Της εκανα βεβαια και εγώ το ντουζακι της και τα έβγαλα όλα ένα ένα..... με μεγενθυτικο φακό την έψαξα.Αλλα με το που μου έδωσε ο Γιάννης την καινούργια... την σουταρα αμέσως!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εντάξει...!!!! Σαν να βλέπω εμένα είναι.... Χαχαχαχα!!!!!!
- Συνημμένα
-
-
- Administrator
-
Μακης68
- Mood:
Ευχαριστώ Νικόλα!! Τις έχω κάποιο καιρό αλλά δεν ξέρω ποιες είναι. Απ' ότι ξέρω η Αγάπη έχει μια τρέλα με τις euphillia οπότε πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην αναγνώριση!!!!
- Administrator
-
Μακης68
- Mood:
Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστω στον αγνωστο που προσφερε το κοραλλι του στην φραγκερα της κοπης της πιτας και τωρα βρισκεται στο ενυδρειο μου!!!!
- Συνημμένα
-
love is in the air- GodFather
- Posts in topic: 60
- Έχει βάλει Like: 136 times
- Του έχουν βάλει Like: 362 times
Χαχαχαχα...δικο μου ειναι.
Εκοψα ολη τη Μοντιπορα ντιτζιτατα που ειχα και την εφερα.
Ηταν πολυ μεγαλη και βγηκανε πολλα μεγαλα κομματια.
Λογικα θα εχουν παρει και αλλοι.
Μακαρι να σου γινει δεντρο Μακη.
Ειχα φερει και χιστριξ τρικολορ και σεριατοπορα αρκετη.
Λάμπρος.Τ
-
Μακης68
- Mood:
Οπότε ο άγνωστος είναι γνωστός!!!!! Χίλια ευχαριστώ Λαμπρό μου!!!! Μακάρι να έχει την ίδια καλή τυχη που είχε στο ενυδρείο σου ώστε να μπορέσω και εγώ να δώσω αργότερα και να κάνω κάποιον συνχομπιστα χαρούμενο όπως είμαι εγώ τώρα!!! Να'σε καλά φίλε μου!!!!GodFather έγραψε: ↑Δευ 04 Φεβ 2019, 16:35Χαχαχαχα...δικο μου ειναι.
Εκοψα ολη τη Μοντιπορα ντιτζιτατα που ειχα και την εφερα.
Ηταν πολυ μεγαλη και βγηκανε πολλα μεγαλα κομματια.
Λογικα θα εχουν παρει και αλλοι.
Μακαρι να σου γινει δεντρο Μακη.
Ειχα φερει και χιστριξ τρικολορ και σεριατοπορα αρκετη.
love is in the air- niknik
- Posts in topic: 15
- Έχει βάλει Like: 222 times
- Του έχουν βάλει Like: 196 times
Θα διαφωνήσω Αγάπη, οι αστερίνες που πάνε τζάμια δεν συμαινει ότι δεν πάνε βραχο η κοραλια. Επισεις η ταχύτητα πολλαπλασιασμόυ τους είναι μεγάλη. Οι μαύρες (σκούρες) αστερίνες, είναι ποιο επιθετικές, απέναντι στα κοραλια.AGAPI έγραψε: ↑Κυρ 03 Φεβ 2019, 20:17Πώ.. πω... σκέτη τρομοκρατία ο φίλος μας ο @Voas !!!![]()
Μέχρι κ εγώ αγχώθηκα!
Είναι που είμαι λίγο large....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ θα έψαχνα να δω τι είναι το άλλο στη χαέτο...![]()
![]()
![]()
Είναι σαν "γλίτσα";
Είναι σαν φουγγάρι;
Κατά κύριο λόγο τρέφονται με αλγη, αλλά δεν θα διστασουν να επιτεθούν σε κοραλι, κυρίως οι μαυρες(σκούρες)
Καλό είναι εάν έχεις πρόσβαση βγαλτην. Αλλά όπως πολύ σωστά λέει η Αγαπη και να φύγει ο πληθυσμός τους, η γαρίδα Harriquin γαρίδα, κλόουν γαρίδα, (λευκή ορχιδέα), (Hymenocera picta) ξέρει καλά την δουλειά της με αποτελέσματα 100%
- Νίκος
- Administrator
niknik έγραψε: ↑Τετ 06 Φεβ 2019, 23:12Θα διαφωνήσω Αγάπη, οι αστερίνες που πάνε τζάμια δεν συμαινει ότι δεν πάνε βραχο η κοραλια. Επισεις η ταχύτητα πολλαπλασιασμόυ τους είναι μεγάλη. Οι μαύρες (σκούρες) αστερίνες, είναι ποιο επιθετικές, απέναντι στα κοραλια.AGAPI έγραψε: ↑Κυρ 03 Φεβ 2019, 20:17Πώ.. πω... σκέτη τρομοκρατία ο φίλος μας ο @Voas !!!![]()
Μέχρι κ εγώ αγχώθηκα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι σαν "γλίτσα";
Είναι σαν φουγγάρι;
Κατά κύριο λόγο τρέφονται με αλγη, αλλά δεν θα διστασουν να επιτεθούν σε κοραλι, κυρίως οι μαυρες(σκούρες)
Καλό είναι εάν έχεις πρόσβαση βγαλτην. Αλλά όπως πολύ σωστά λέει η Αγαπη και να φύγει ο πληθυσμός τους, η γαρίδα Harriquin γαρίδα, κλόουν γαρίδα, (λευκή ορχιδέα), (Hymenocera picta) ξέρει καλά την δουλειά της με αποτελέσματα 100%
Νικόλα θα σου πω τι εχω παρατηρήσει με τα χρόνια και για τα δυο είδη αστερινας Aquilonastra & ophiuroidea..
Οι aquilonastra δεν θα διστάσουν να απλωθούν σε φρέσκο νεκρό ιστό ομως, στην βάση των sps....
απο την αλλη οι ασπρόμαυρες ophiuroidea θα εισχωρήσουν στα νεκρα σημεία στις βάσεις μητρικών κοραλλιών, χωρις να εμποδίζουν την αναπτυξη εαν αναπτύσσεται φυσιολογικά!
θα συμφωνήσω για τον αρλεκίνο, μεγάλος killer οπως και για τον ρυθμό που πολλαπλασιάζονται δημιουργώντας κλώνους και απο κομμένα άκρα!
Εγώ πάλι μπαμπάκο μου γιατί νομίζω ότι συμφωνούμε;niknik έγραψε: ↑Τετ 06 Φεβ 2019, 23:12Θα διαφωνήσω Αγάπη, οι αστερίνες που πάνε τζάμια δεν συμαινει ότι δεν πάνε βραχο η κοραλια. Επισεις η ταχύτητα πολλαπλασιασμόυ τους είναι μεγάλη. Οι μαύρες (σκούρες) αστερίνες, είναι ποιο επιθετικές, απέναντι στα κοραλια.AGAPI έγραψε: ↑Κυρ 03 Φεβ 2019, 20:17Πώ.. πω... σκέτη τρομοκρατία ο φίλος μας ο @Voas !!!![]()
Μέχρι κ εγώ αγχώθηκα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι σαν "γλίτσα";
Είναι σαν φουγγάρι;
Έγραψα.. "κ στα τζάμια"! Δεν είπα ότι δεν πηγαίνουν σε βράχο... Παντού θα πάνε! Σου διέφυγε το "κ"!
Μαύρη δεν έχω δει live αλλά αυτά που έχω διαβάσει συμφωνούν με αυτά που γράφεις! Αλλά του Μάκη δεν είναι μαύρη!
Σωστά λες ότι οι λευκές τρέφονται με άλγη.. κοράλλι δεν θα πειράξουν!
Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να την πέσει ένα από τα ψάρια μας σε κοράλλι παρά μια λευκή αστερίνα!
Το "μεγάλη" ταχύτητα πολλαπλασιασμού είναι σχετικό...
Από την αρχή σχεδόν είχα δει 2-3 μέσα στο ενυδρείο μου! Μέσα σε δύο χρόνια θεωρώ ότι αν είχαν πολλαπλασιαστεί με "μεγάλη" ταχύτητα, όλο κ κάποια θα είχες δει σε κάποια από τις φωτογραφίες μου! Δε νομίζω να είδες ποτέ...
Γράφεις ότι αν έχει πρόσβαση, να την βγάλει! Δεν διαφώνησα! Δεν έγραψα να μην την βγάλει!
Έγραψα ότι κ να μην την βγάλει δεν θα γίνει κ τίποτα το τραγικό!
Άρα κ σ' αυτό συμφωνούμε!
Για το ότι υπάρχει λύση, έτσι κ αλλιώς συμφωνείς ότι συμφωνούμε!
"You may see little oddly shaped white starfish crawling around on your glass. These are asterina stars. They will split and multiply in your tank. MOST asterinas in our tanks are good guys, but there are some types that munch on coral. Watch them... if they are always on your coral, be wary. If they are cruising your glass, they are probably algae grazers."
Από Xtalreef!
Αν κ όσα έγραψα είναι καθαρά από προσωπική εμπειρία!
- niknik
Διευκρινησα για τον Μάκη, Αγάπη, την συμπεριφορά τους. Μπορεί να ήσαι τυχερη(όχι ότι δεν είσαι) και να μην σου μεγάλων αν η πολλαπλασιαζονταν,σε εμένα έγιναν χαλαρά 5000, μέχρι που ανέλαβε η γαρίδα.AGAPI έγραψε: ↑Πέμ 07 Φεβ 2019, 01:14Εγώ πάλι μπαμπάκο μου γιατί νομίζω ότι συμφωνούμε;niknik έγραψε: ↑Τετ 06 Φεβ 2019, 23:12
Θα διαφωνήσω Αγάπη, οι αστερίνες που πάνε τζάμια δεν συμαινει ότι δεν πάνε βραχο η κοραλια. Επισεις η ταχύτητα πολλαπλασιασμόυ τους είναι μεγάλη. Οι μαύρες (σκούρες) αστερίνες, είναι ποιο επιθετικές, απέναντι στα κοραλια.
Καλό είναι εάν έχεις πρόσβαση βγαλτην. Αλλά όπως πολύ σωστά λέει η Αγαπη και να φύγει ο πληθυσμός τους, η γαρίδα Harriquin γαρίδα, κλόουν γαρίδα, (λευκή ορχιδέα), (Hymenocera picta) ξέρει καλά την δουλειά της με αποτελέσματα 100%![]()
Έγραψα.. "κ στα τζάμια"! Δεν είπα ότι δεν πηγαίνουν σε βράχο... Παντού θα πάνε! Σου διέφυγε το "κ"!
Μαύρη δεν έχω δει live αλλά αυτά που έχω διαβάσει συμφωνούν με αυτά που γράφεις! Αλλά του Μάκη δεν είναι μαύρη!
Σωστά λες ότι οι λευκές τρέφονται με άλγη.. κοράλλι δεν θα πειράξουν!
Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να την πέσει ένα από τα ψάρια μας σε κοράλλι παρά μια λευκή αστερίνα!
Το "μεγάλη" ταχύτητα πολλαπλασιασμού είναι σχετικό...
Από την αρχή σχεδόν είχα δει 2-3 μέσα στο ενυδρείο μου! Μέσα σε δύο χρόνια θεωρώ ότι αν είχαν πολλαπλασιαστεί με "μεγάλη" ταχύτητα, όλο κ κάποια θα είχες δει σε κάποια από τις φωτογραφίες μου! Δε νομίζω να είδες ποτέ...
Γράφεις ότι αν έχει πρόσβαση, να την βγάλει! Δεν διαφώνησα! Δεν έγραψα να μην την βγάλει!
Έγραψα ότι κ να μην την βγάλει δεν θα γίνει κ τίποτα το τραγικό!
Άρα κ σ' αυτό συμφωνούμε!
Για το ότι υπάρχει λύση, έτσι κ αλλιώς συμφωνείς ότι συμφωνούμε!![]()
![]()
![]()
"You may see little oddly shaped white starfish crawling around on your glass. These are asterina stars. They will split and multiply in your tank. MOST asterinas in our tanks are good guys, but there are some types that munch on coral. Watch them... if they are always on your coral, be wary. If they are cruising your glass, they are probably algae grazers."
Από Xtalreef!
Αν κ όσα έγραψα είναι καθαρά από προσωπική εμπειρία!
Η διαφωνία μα είναι στο αν θα πειράξουν, κοραλι, και εγώ λέω πως θα πειράξουν.
- niknik
Νίκο κυρίως οι μαύρες όταν ζοριστουν πέσει λορδα, ξεκινάνε την αναζητηση τροφης (νόμος της φύσης)Voas έγραψε: ↑Πέμ 07 Φεβ 2019, 00:55niknik έγραψε: ↑Τετ 06 Φεβ 2019, 23:12
Θα διαφωνήσω Αγάπη, οι αστερίνες που πάνε τζάμια δεν συμαινει ότι δεν πάνε βραχο η κοραλια. Επισεις η ταχύτητα πολλαπλασιασμόυ τους είναι μεγάλη. Οι μαύρες (σκούρες) αστερίνες, είναι ποιο επιθετικές, απέναντι στα κοραλια.
Νικόλα θα σου πω τι εχω παρατηρήσει με τα χρόνια και για τα δυο είδη αστερινας Aquilonastra & ophiuroidea..
Οι aquilonastra δεν θα διστάσουν να απλωθούν σε φρέσκο νεκρό ιστό ομως, στην βάση των sps....
απο την αλλη οι ασπρόμαυρες ophiuroidea θα εισχωρήσουν στα νεκρα σημεία στις βάσεις μητρικών κοραλλιών, χωρις να εμποδίζουν την αναπτυξη εαν αναπτύσσεται φυσιολογικά!
θα συμφωνήσω για τον αρλεκίνο, μεγάλος killer οπως και για τον ρυθμό που πολλαπλασιάζονται δημιουργώντας κλώνους και απο κομμένα άκρα!
Πάνε σε εύκολα θυραματα, όπως ζωάνθοι.
Εγώ που είχα στο παρελθόν είχα μικρά θέματα.
Νίκο αυτό που λες ισχύει αλλά από έξω ο χομπίστας κάποια στιγμή δεν είναι σίγουρος εάν βρίσκετε εκεί γι να κοιμηθεί? για βόλτα? ή για μασα?
Χαχαχα
Παιδάκια μου καλά, δεν έχω διαβάσει πουθενά, ούτε κ έχω δει στο ενυδρείο μου, λευκή αστερίνα να κατασπαράξει κοράλλι!
@niknik Μπαμπάκο μου εγώ σίγουρα είμαι super τυχερό παιδί, αλλά αν εσένα σου έχει φάει κοράλλι... Μήπως εσύ είσαι ο super γκαντέμης;
Γιατί αν θυμηθώ τις συζητήσεις μας (εποικοδομητικές)... δεν σου έχουν τύχει κ λίγα...
Όμως δες τη θετική πλευρά.. Πως όλα αυτά σου έχουν δώσει εμπειρία κ γνώση! Κ αυτό το λέω σοβαρά!
P.S.
Η μόνη γκαντεμιά μου ξέρεις ποια είναι... (εκτός από το fox face που μου τσακίζει τα πάντα
)....
ότι δεν μπορώ με τίποτα να προκόψω star polyps κ πολύ στεναχωριέμαι!

@niknik Μπαμπάκο μου εγώ σίγουρα είμαι super τυχερό παιδί, αλλά αν εσένα σου έχει φάει κοράλλι... Μήπως εσύ είσαι ο super γκαντέμης;
Γιατί αν θυμηθώ τις συζητήσεις μας (εποικοδομητικές)... δεν σου έχουν τύχει κ λίγα...
Όμως δες τη θετική πλευρά.. Πως όλα αυτά σου έχουν δώσει εμπειρία κ γνώση! Κ αυτό το λέω σοβαρά!
P.S.
Η μόνη γκαντεμιά μου ξέρεις ποια είναι... (εκτός από το fox face που μου τσακίζει τα πάντα
ότι δεν μπορώ με τίποτα να προκόψω star polyps κ πολύ στεναχωριέμαι!
- niknik
Μέσα απο τις στραβές όπως και να λέγονται μαθαίνουμε και εμείς και οι νέοι. Τόσο που μισείς το star polyps λογικό να μην θέλει το ενυδρειο σου.AGAPI έγραψε: ↑Πέμ 07 Φεβ 2019, 08:43Παιδάκια μου καλά, δεν έχω διαβάσει πουθενά, ούτε κ έχω δει στο ενυδρείο μου, λευκή αστερίνα να κατασπαράξει κοράλλι!
@niknik Μπαμπάκο μου εγώ σίγουρα είμαι super τυχερό παιδί, αλλά αν εσένα σου έχει φάει κοράλλι... Μήπως εσύ είσαι ο super γκαντέμης;![]()
Όμως δες τη θετική πλευρά.. Πως όλα αυτά σου έχουν δώσει εμπειρία κ γνώση! Κ αυτό το λέω σοβαρά!![]()
P.S.
Η μόνη γκαντεμιά μου ξέρεις ποια είναι... (εκτός από το fox face που μου τσακίζει τα πάντα)....
ότι δεν μπορώ με τίποτα να προκόψω star polyps κ πολύ στεναχωριέμαι!![]()
![]()
![]()
Τότε εάν είναι οκ γιατί να τις βγάλουμε?Γνώμη μου @AGAPI
@niknik
Βρε θα σε πνίξω... Δεν θα μου τη γλυτώσεις!!!
Θα έρθω εκεί, θα σου τσουρομαδησω το star polyps κ θα κλαις!!!
Είπα εγώ να μην τις βγάλουμε;
Είπα ότι δεν είναι λόγος υστερίας...!!!
Τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει εύκολη κ safe λύση!
Βρε θα σε πνίξω... Δεν θα μου τη γλυτώσεις!!!
Θα έρθω εκεί, θα σου τσουρομαδησω το star polyps κ θα κλαις!!!
Είπα εγώ να μην τις βγάλουμε;
Είπα ότι δεν είναι λόγος υστερίας...!!!
Τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει εύκολη κ safe λύση!
-
Μακης68
- Mood:
Εχθες το βραδυ μετα τις 10 που γυρισα απο την δουλεια ειπα να κολλησω τα κοραλλακια που μου εστειλε η Αγαπη! Τι το ηθελα...... Εκλεισα την κυκλοφορια και αρχισα να κολλαω με κολλα δυο συστατικων τα κοραλλια. Μετα απο μεγαλη δυσκολια γιατι η κολλα αυτη αποδείχτηκε χαλια ,στο τελευταιο φραγκ....... αρχισε το ντομινο!!!! Ξεκολλαει ο βραχο ( κολλημενος με τετοια κολλα) , πεφτει , ξεκολλανε 2 seriatoporas, η μια πεφτει πανω στην catalaphilia, πεφτει μια montipora, πεφτουν αλλα δυο......ενας πανικος....!!!! Αφου προσπαθησα μεχρι τις 3μιση να τα στηρίξω με την ιδια κολλα και το μονο που εκανα ηταν λαλακιες..... τα παρατησα λιγο πριν το εγκεφαλικο και πηγα για υπνο. Ευτυχως σημερα ειδα οτι ολα τα ψαρια ειναι οκ. Απο τα κοραλλια η sinularia και το σαρκοφυτο ηταν λιγο στρεσαρισμενα...5 ξεκολλημενα και σπασμενα σε μερικα σημεια και τα υπολοιπα δειχνουν μια χαρα. Το μεγαλο λαθος που εκανα ειναι οτι δεν κολληθηκε απο την αρχη σωστα ο βραχος και ποτε ξανα αυτη τη κολλα......πεταμενα λεφτα!!!!
Εμείς τα είπαμε κ στο τηλέφωνο...
Κ γελούσαμε γιατί μέσα από όλο αυτό, βρήκαμε κ σκεφτομασταν το θετικό...
Κ ποιο είναι αυτο;
Ότι πλέον θα φτιάξεις από την αρχή ένα σταθερό κ πολύ πιο όμορφο aquascape!
Κ καλύτερα που το έπαθες τώρα πάρα αργότερα που θα είσαι τούμπανο από κοράλλια!
Κ γελούσαμε γιατί μέσα από όλο αυτό, βρήκαμε κ σκεφτομασταν το θετικό...
Κ ποιο είναι αυτο;
Ότι πλέον θα φτιάξεις από την αρχή ένα σταθερό κ πολύ πιο όμορφο aquascape!
Κ καλύτερα που το έπαθες τώρα πάρα αργότερα που θα είσαι τούμπανο από κοράλλια!