Για ποιον λες για τον 2λιτρο να φανταστω?? Λες αν παρουνε 2 νς μας κανουν καλυτερη τιμουλα???

Οκ δεν κανω καμια κινηση. Θα σε περιμενω αν χρειαστει κ κανας αλλος σιγουρα θα πετυχουμε καλυτερη τιμουλα!!
Βαλε μια φωτο καλυτερα.Tomas έγραψε: ↑Τετ 13 Μαρ 2019, 19:36Καλησπερα ολα ξεκινησαν τη δευτερα π γυρισα απο 3 ημερο. Αρχικα ειδα το kole tang ν αρχιζει να ξυνεται κ μετα απο παρατηρηση ειδα οτι εχει κατι ασπρα σημαδακια στην ουρα πολυ πολυ ψιλα. Λεω ωχ αρχισαν τα οργανα. Σ επικοινωνια με τον νικο @Voas μ πε ταισμα με σκορδο πρωι βραδυ(τ οποιο εγω εκανα ανα 2 ημερες) να δουμε πως θα εξελιχθει. Σημερα παρατηρω και το yellow tang να ξυνεται εντονα χωρις εμφανη σημαδια. Αλλα εχει ενα σημαδακι το demsel. Το kole νομιζω οτι εχει αρχισει και ψιλογεμιζει αλλα δεν ξυνεται τοσο. Τι λετε να κανω?? Να ξεκινησω να ριχνω herbtana?
Δεν τα πιανει η καμερα. Το kole εχει ασπρα ψιλα ψιλα σημαδακια ελπιζω να διακρινετε. Σκορδο ριχνω. Τι αλλα χρειαζεται?GodFather έγραψε: ↑Τετ 13 Μαρ 2019, 21:20Βαλε μια φωτο καλυτερα.Tomas έγραψε: ↑Τετ 13 Μαρ 2019, 19:36Καλησπερα ολα ξεκινησαν τη δευτερα π γυρισα απο 3 ημερο. Αρχικα ειδα το kole tang ν αρχιζει να ξυνεται κ μετα απο παρατηρηση ειδα οτι εχει κατι ασπρα σημαδακια στην ουρα πολυ πολυ ψιλα. Λεω ωχ αρχισαν τα οργανα. Σ επικοινωνια με τον νικο @Voas μ πε ταισμα με σκορδο πρωι βραδυ(τ οποιο εγω εκανα ανα 2 ημερες) να δουμε πως θα εξελιχθει. Σημερα παρατηρω και το yellow tang να ξυνεται εντονα χωρις εμφανη σημαδια. Αλλα εχει ενα σημαδακι το demsel. Το kole νομιζω οτι εχει αρχισει και ψιλογεμιζει αλλα δεν ξυνεται τοσο. Τι λετε να κανω?? Να ξεκινησω να ριχνω herbtana?
Το herbtana απο μονο του δε φτανει...θελει μαζι και αλλα πραγματα.
Ξεκινησα εκλεισα σκιμμερ εβγαλα ανθρακα κ εριξα τη πρωτη δοση herbtana. Την ακουσε λιγο μια ξενια ενα ζωανθακι π ειχα καθως κ 4 απ τα 6 σαλιγκαρια γυρισαν τουμπα αμεσα. Θα κανω μετρησεις το πρωι θα δω απώλειες κ σας ενημερωνω. Ελπιζω να μεινουμε στα σαλιγκαρια κ να μην βρω κ την cleaner τουμπα.
Βιβλιογραφικα απ οτι διαβασα το ικ στο θαλασσινο δεν το επηρεαζει η θερμοκρασια καθως μπορει ν αντεξει εως 32.5. Για την ωρα αλατοτητα δεν θα πειραξω. Εκανα αλλαγη νερου πριν τη δοση κ ξεκινησα η εταιρια συστηνειι 6.5 μλ γιαωτα λιτρα μου εγω εριξα 8 να το ενισχυσω κ βλεπουμεGodFather έγραψε: ↑Τετ 13 Μαρ 2019, 23:21Το herbtana για να δουλεψει σωστα θελει θερμοκρασια περιπου 27.5 με 28 και αλατοτητα 1.010
Αν τα κανεις ομως αυτα τα κοραλια και ειδικα οι ακρο θα σε χαιρετησουν.
Δοκιμασε τουλαχιστον να κατεβασεις αλατοτητα στο 1.015 και θερμοκρασια στους 27 με herbtana ....χθες κιολας
Ο Μακης ετσι γλυτωσε το δικο του.
Οκ θα ριξω αλατοτητα αυριο το πρωι κ θα συνεχισω θεραπεια. Τα σαλιγκαρια σου εζησαν?? Γτ απ οτι διαβαζω εχει θεματακι με τ ασπονδυλα