Γτ δε βαζεις ταινια λεντ?SweepingFish έγραψε: ↑Κυρ 24 Μαρ 2019, 18:58Καπως ετσι ειναι τωρα...
https://ibb.co/98NvVtV
Απο φωτισμο εξαρτάται τελικα τι θα βρω σε διαθεσιμοτητα οταν παραγγείλω (πιθανώς αυτην την εβδομαδα). Παντως θα ειναι κατι απο αυτα που εβαλα παραπανω (θα προτιμήσω παντως sylvania aquastar - grolux) αλλα αν δεν βρω θα βαλω aquastar - arcadia tropical.
60 Λιτρα με Χρυσόψαρα
- Tomas
- Global Moderator
- Posts in topic: 3
- Έχει βάλει Like: 139 times
- Του έχουν βάλει Like: 683 times
Re: 60 Λιτρα με γκάπυ
Thomas oikonomou
- SweepingFish
- Posts in topic: 66
- Έχει βάλει Like: 850 times
- Του έχουν βάλει Like: 505 times
Λες ε; Ειχα σκοπο να κανω την κατασκευη του Τακη αλλα βγαινουν λιγο ακριβες οι λεντοταινιες λογω της πώλησης τους στα 5 μετρα (συνολο 5 μετρα λευκο/μπλε/κοκκινο γυρω στα 45...)Εγω χρειαζομαι 2.. Αντε 3 στην χειροτερη. Γιαυτο ειδα και τις Τ5, θα βγει λιγο πιο φθηνα, αν αξίζει όμως την διαφορα αυτη μακροπροθεσμα θα παω σε λεντ. Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ειχα δει και στο καυκα καποιες που θα μου εκαναν.Tomas έγραψε: ↑Κυρ 24 Μαρ 2019, 23:03Γτ δε βαζεις ταινια λεντ?SweepingFish έγραψε: ↑Κυρ 24 Μαρ 2019, 18:58Καπως ετσι ειναι τωρα...
https://ibb.co/98NvVtV
Απο φωτισμο εξαρτάται τελικα τι θα βρω σε διαθεσιμοτητα οταν παραγγείλω (πιθανώς αυτην την εβδομαδα). Παντως θα ειναι κατι απο αυτα που εβαλα παραπανω (θα προτιμήσω παντως sylvania aquastar - grolux) αλλα αν δεν βρω θα βαλω aquastar - arcadia tropical.
Cool white 3000Κελβιν/450lm ανα m. Θα παω σε αυτες μαζι με μπλε και κοκκινη, βγαινει πιο φθηνα...
- Tomas
- Global Moderator
- Posts in topic: 3
- Έχει βάλει Like: 139 times
- Του έχουν βάλει Like: 683 times
Ουτε καν αν δεν πας σ αυτες του τακη μην μπεις καν στον κοπο. Εγω τις εβαλα τον σεπτεμβρη αυτες κ ειδα εντυπωσιακο αποτελεσμα. Φυσικα εγω τις πληρωσα 45 ευρω την κουλουρα τωρα επεσαν.
Thomas oikonomou
- SweepingFish
Οκ, @Tomas θα δω τι θα κανω. Σε ευχαριστω για την βοήθεια!
https://www.kafkas.gr/proionta/fotistik ... 75_191175/
Αυτες λεω... @Τάκης τις εχεις δοκιμασει αυτες; Λες να δουλέψουν;
https://www.kafkas.gr/proionta/fotistik ... 75_191175/
Αυτες λεω... @Τάκης τις εχεις δοκιμασει αυτες; Λες να δουλέψουν;
- GiannisFil
- Global Moderator
- Posts in topic: 1
- Έχει βάλει Like: 102 times
- Του έχουν βάλει Like: 139 times
Γιαννάκο @SweepingFish για ποιο λόγο όχι 6500Κ ; Οι ταινίες θα κάνουν δουλειά. είχα βάλει 2 5μετρες στο ενυδρείο που είχα όταν ήταν γλυκό και είχα δει τρομερη ανάπτυξη σε φυτά. Βέβαια ήταν πολλά περισσότερα τα βατ.
Σαν λύση είναι καλή. Ψάξου λίγο ακόμα για καλύτερες τιμές και να είναι αδιάβροχη η ταινία για μένα.
Σαν λύση είναι καλή. Ψάξου λίγο ακόμα για καλύτερες τιμές και να είναι αδιάβροχη η ταινία για μένα.
- SweepingFish
@GiannisFil Λόγω κοστους καθαρα. Ενω με αυτες βγαινει λιγο πιο κατω. Πχ αυτες με τα 6400Κ τις πουλανε στα 5 μετρα 5.50 ευρω ενω αυτες που εχω βαλει ειναι λιγο μικροτερες σε κελβιν και λουμενς στα 5 ευρω παλι αν θυμαμαι καλα αλλα μπορω να παρω 2 μετρα και οχι 5 απαραίτητα.
- SweepingFish
Αυτες νομιζα οτι ειχα βαλει... Σε αυτες αναφερομουν οχι στις παραπανω.
https://www.kafkas.gr/proionta/fotistik ... 79_191179/
https://www.kafkas.gr/proionta/fotistik ... 79_191179/
- Τάκης
- Administrator
- Posts in topic: 26
- Mood:
- Έχει βάλει Like: 804 times
- Του έχουν βάλει Like: 1027 times
Όχι βρε, μόνο η άσπρη είναι 5μετρη , τα άλλα χρώματα από ledkosmo είναι με το μέτροSweepingFish έγραψε: ↑Κυρ 24 Μαρ 2019, 23:08
Λες ε; Ειχα σκοπο να κανω την κατασκευη του Τακη αλλα βγαινουν λιγο ακριβες οι λεντοταινιες λογω της πώλησης τους στα 5 μετρα (συνολο 5 μετρα λευκο/μπλε/κοκκινο γυρω στα 45...)Εγω χρειαζομαι 2.. Αντε 3 στην χειροτερη. Γιαυτο ειδα και τις Τ5, θα βγει λιγο πιο φθηνα, αν αξίζει όμως την διαφορα αυτη μακροπροθεσμα θα παω σε λεντ. Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ειχα δει και στο καυκα καποιες που θα μου εκαναν.
Cool white 3000Κελβιν/450lm ανα m. Θα παω σε αυτες μαζι με μπλε και κοκκινη, βγαινει πιο φθηνα...
Υπάρχει και με το μέτρο από ledkosmo με 2.500 lm/m στα 16w , αλλά αυτή από το toled.gr με τα 3000lm/m στα 18w μου φαίνεται πως έχει πιο καλό χρώμα , πρέπει να είναι στα 6500Κ ενώ η 2500lm/m πρέπει να είναι 6000Κ
- SweepingFish
Βρήκα λευκη, οποτε μπλε και κοκκινες θα παρω ειτε απο ledokosmo είτε απο toled.gr οπως ειπες.Τάκης έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 13:28Όχι βρε, μόνο η άσπρη είναι 5μετρη , τα άλλα χρώματα από ledkosmo είναι με το μέτροSweepingFish έγραψε: ↑Κυρ 24 Μαρ 2019, 23:08
Λες ε; Ειχα σκοπο να κανω την κατασκευη του Τακη αλλα βγαινουν λιγο ακριβες οι λεντοταινιες λογω της πώλησης τους στα 5 μετρα (συνολο 5 μετρα λευκο/μπλε/κοκκινο γυρω στα 45...)Εγω χρειαζομαι 2.. Αντε 3 στην χειροτερη. Γιαυτο ειδα και τις Τ5, θα βγει λιγο πιο φθηνα, αν αξίζει όμως την διαφορα αυτη μακροπροθεσμα θα παω σε λεντ. Αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ειχα δει και στο καυκα καποιες που θα μου εκαναν.
Υπάρχει και με το μέτρο από ledkosmo με 2.500 lm/m στα 16w , αλλά αυτή από το toled.gr με τα 3000lm/m στα 18w μου φαίνεται πως έχει πιο καλό χρώμα , πρέπει να είναι στα 6500Κ ενώ η 2500lm/m πρέπει να είναι 6000Κ
Να σε ρωτησω κατι ακομα... Μου ηρθε σημερα η μπουκαλα με το διοξειδιο... Θα μπορεσω να την βάλω σε λειτουργια χωρις διαχυτηρα για μερικές ημέρες;
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
Από ledkosmo , όχι απο toled.gr . δεν κόβουνSweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 15:26Βρήκα λευκη, οποτε μπλε και κοκκινες θα παρω ειτε απο ledokosmo είτε απο toled.gr οπως ειπες.
Σπατάλη CO2 χωρίς λόγο και χωρίς να γίνει δουλειά , προσπάθησε να βάλεις μια αντλιούλα να κάνει διάχυσηSweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 15:26Να σε ρωτησω κατι ακομα... Μου ηρθε σημερα η μπουκαλα με το διοξειδιο... Θα μπορεσω να την βάλω σε λειτουργια χωρις διαχυτηρα για μερικές ημέρες;
- SweepingFish
Εχω μια... Πως πρεπει να την συνδεσω για να γινεται διάχυση;Τάκης έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 15:57Από ledkosmo , όχι απο toled.gr . δεν κόβουνSweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 15:26Βρήκα λευκη, οποτε μπλε και κοκκινες θα παρω ειτε απο ledokosmo είτε απο toled.gr οπως ειπες.Σπατάλη CO2 χωρίς λόγο και χωρίς να γίνει δουλειά , προσπάθησε να βάλεις μια αντλιούλα να κάνει διάχυσηSweepingFish έγραψε: ↑Πέμ 28 Μαρ 2019, 15:26Να σε ρωτησω κατι ακομα... Μου ηρθε σημερα η μπουκαλα με το διοξειδιο... Θα μπορεσω να την βάλω σε λειτουργια χωρις διαχυτηρα για μερικές ημέρες;
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
- Οι χρήστες που πάτησαν Like στον/ην Τάκης για αυτή τη δημοσίευση:
- SweepingFish (Πέμ 28 Μαρ 2019, 16:51)
- SweepingFish
- SweepingFish
Την εβαλα σε λειτουργία... Περιπου 5 με 10 φυσαλίδες το δευτερολεπτο.
Την Δευτερα θα παρω τον διαχυτηρα... Εχω κάνει εναν diy με μια κομμένη σύριγγα και βαμβάκι... Βγαινουν οι φυσαλίδες, μερικές ειναι χοντρές μερικές πιο μικρες. Το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορουν να απορροφηθούν απο το νερο η παει στραφει το co2 αυτό μεχρι να παρω τον κανονικο διαχυτηρα;
Την Δευτερα θα παρω τον διαχυτηρα... Εχω κάνει εναν diy με μια κομμένη σύριγγα και βαμβάκι... Βγαινουν οι φυσαλίδες, μερικές ειναι χοντρές μερικές πιο μικρες. Το ερωτημα μου ειναι αν θα μπορουν να απορροφηθούν απο το νερο η παει στραφει το co2 αυτό μεχρι να παρω τον κανονικο διαχυτηρα;
- SweepingFish
Καλημερα σας...
Σημερα το πρωι ξυπναω και βλεπω ότι στο ενυδρειο εχει γινει μακελιο... Γαριδες και ανσιστρους ειχαν πεθανει μαζι με 1 minnow... Τα υπολοιπα 3 ψαρακια χαροπαλευουν... Drop checker είναι κιτρινο... Εκανα αλλαγη νερου 50% και εβαλα εναν κυκλοφορητή για οξυγόνωση αλλα το εβγαλα μετα απο λιγο, είχε πολυ μεγάλη ροη. Υπαρχει καλη οξυγόνωση απο το φιλτρο.
Την παροχη co2 την εκλεισα μεχρι να σταθεροποιηθει ωστε να την ανοιξω παλι πιο λιγο αυτη την φορα... Τουλαχιστον εμαθα κατι απο ολο αυτο... Δυστυχώς επρεπε να γινει με αυτον τον τροπο.
Την εβδομαδα που μας έρχεται θα παρω τα λεντ για να φτιάξω το φωτιστικό καθως και σκονες για τα λιπασματα.
Σημερα το πρωι ξυπναω και βλεπω ότι στο ενυδρειο εχει γινει μακελιο... Γαριδες και ανσιστρους ειχαν πεθανει μαζι με 1 minnow... Τα υπολοιπα 3 ψαρακια χαροπαλευουν... Drop checker είναι κιτρινο... Εκανα αλλαγη νερου 50% και εβαλα εναν κυκλοφορητή για οξυγόνωση αλλα το εβγαλα μετα απο λιγο, είχε πολυ μεγάλη ροη. Υπαρχει καλη οξυγόνωση απο το φιλτρο.
Την παροχη co2 την εκλεισα μεχρι να σταθεροποιηθει ωστε να την ανοιξω παλι πιο λιγο αυτη την φορα... Τουλαχιστον εμαθα κατι απο ολο αυτο... Δυστυχώς επρεπε να γινει με αυτον τον τροπο.
Την εβδομαδα που μας έρχεται θα παρω τα λεντ για να φτιάξω το φωτιστικό καθως και σκονες για τα λιπασματα.
- SweepingFish
Καλησπερα!
Ήρθαν οι λεντοταινιες, θα κανω μια κατασκευή και θα τις βαλω, η θα κολληθουν πάνω στο καπάκι κατευθειας μιας και ειναι αδιαβροχες.
@Τάκης μου φαινεται θα αλλαξω λιγο τα σχέδια. Ισως κανω το ενυδρειο που σου ειχα πει πιο πριν στο θεμα (βαζοντας για 2 3 μηνες 2 φανσυ σε αυτο που εχω τωρα το 60λιτρο). Ετσι, κανοντας το μεγαλυτερο ενυδρειο γυρω στα 100 λιτρα μαζι με το fluval 206 που εχω τωρα στο 60 λιτρο θα μεταφερω τα 2 χρυσοψαρα. Το φυτεμενο σκέφτομαι ότι θα είναι καπως κοστοβορο μεχρι να βρω τις ισορροπιες των φυτων με τα λιπασματα το co2 και το φωτισμο.
Να σε ρωτησω κατι... Τα χρυσοψαρα εχουν μεγάλο κοστος συντήρησης μακροπροθεσμα; διοτι ολες οι παραπάνω σκεψεις ειναι λογω του κόστους αυτού, θα ήθελα 1 ενυδρειο γλυκου που να μην έχει μεγάλο κόστος συντηρησης (γιατι ειναι το θαλασσινο στη μεση). Εχω τον βασικο εξοπλισμο (τεστακια θερμοστατη φιλτρο οποτε η δημιουργία του μεγαλυτερου και η καταργηση του μικρου προς το παρων θα ειναι πιο οικονομικη ετσι οπως το σκεφτομαι).
Οποτε για να ανακεφαλαιωσω: Βαζω 2 φανσυ στο 60λιτρο και μετα απο 3 μηνες περιπου και λιγοτερο τα μεταφέρω σε ενα μεγαλυτερο.
Μεταφέρω την μπουκαλα co2 στο θαλασσινο με ριακτορα. Ετσι θα εχω 1 ενυδρειο με καποιο κόστος συντηρησης και 1 ακομη με μικροτερο κόστος.
Κραταω τις λεντοταινιες στο μικρο με την προοπτικη στο μελλον να γινει το φυτεμενο η τις μεταφέρω στο μεγαλύτερο και στο 60λιτρο με το εσωτερικό φιλτρο που ειχε (ενα hailea) και τον εργοστάσιακο του φωτισμο και βαζω εναν μονομαχο.
Ήρθαν οι λεντοταινιες, θα κανω μια κατασκευή και θα τις βαλω, η θα κολληθουν πάνω στο καπάκι κατευθειας μιας και ειναι αδιαβροχες.
@Τάκης μου φαινεται θα αλλαξω λιγο τα σχέδια. Ισως κανω το ενυδρειο που σου ειχα πει πιο πριν στο θεμα (βαζοντας για 2 3 μηνες 2 φανσυ σε αυτο που εχω τωρα το 60λιτρο). Ετσι, κανοντας το μεγαλυτερο ενυδρειο γυρω στα 100 λιτρα μαζι με το fluval 206 που εχω τωρα στο 60 λιτρο θα μεταφερω τα 2 χρυσοψαρα. Το φυτεμενο σκέφτομαι ότι θα είναι καπως κοστοβορο μεχρι να βρω τις ισορροπιες των φυτων με τα λιπασματα το co2 και το φωτισμο.
Να σε ρωτησω κατι... Τα χρυσοψαρα εχουν μεγάλο κοστος συντήρησης μακροπροθεσμα; διοτι ολες οι παραπάνω σκεψεις ειναι λογω του κόστους αυτού, θα ήθελα 1 ενυδρειο γλυκου που να μην έχει μεγάλο κόστος συντηρησης (γιατι ειναι το θαλασσινο στη μεση). Εχω τον βασικο εξοπλισμο (τεστακια θερμοστατη φιλτρο οποτε η δημιουργία του μεγαλυτερου και η καταργηση του μικρου προς το παρων θα ειναι πιο οικονομικη ετσι οπως το σκεφτομαι).
Οποτε για να ανακεφαλαιωσω: Βαζω 2 φανσυ στο 60λιτρο και μετα απο 3 μηνες περιπου και λιγοτερο τα μεταφέρω σε ενα μεγαλυτερο.
Μεταφέρω την μπουκαλα co2 στο θαλασσινο με ριακτορα. Ετσι θα εχω 1 ενυδρειο με καποιο κόστος συντηρησης και 1 ακομη με μικροτερο κόστος.
Κραταω τις λεντοταινιες στο μικρο με την προοπτικη στο μελλον να γινει το φυτεμενο η τις μεταφέρω στο μεγαλύτερο και στο 60λιτρο με το εσωτερικό φιλτρο που ειχε (ενα hailea) και τον εργοστάσιακο του φωτισμο και βαζω εναν μονομαχο.
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
Κόστος συντήρησης χρυσόψαρων :
Φαγητό
Νερό αλλαγών + αντιχλώριο (το κόστος εξαρτάται από τον όγκο νερού του ενυδρείου , την ιχθυοφόρτιση και το πως ταΐζεις )
Ρεύμα για αντλίες + φώτα + ανεμιστηράκια το καλοκαίρι (κόστος θέρμανσης δεν υπάρχει)
Αυτά
Φαγητό
Νερό αλλαγών + αντιχλώριο (το κόστος εξαρτάται από τον όγκο νερού του ενυδρείου , την ιχθυοφόρτιση και το πως ταΐζεις )
Ρεύμα για αντλίες + φώτα + ανεμιστηράκια το καλοκαίρι (κόστος θέρμανσης δεν υπάρχει)
Αυτά
- SweepingFish
Μια χαρα, χαμηλο σχετικά. Νερο απο αντιστροφη οσμωση μπορω να χρησιμοποιω αντι να κανω αλλαγες απο νερο βρυσης, η σε αυτη την περίπτωση ειναι απαραιτητο το νερο βρυσης;
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
οχι βρε απο Α/ΟSweepingFish έγραψε: ↑Τετ 03 Απρ 2019, 14:41Μια χαρα, χαμηλο σχετικά. Νερο απο αντιστροφη οσμωση μπορω να χρησιμοποιω αντι να κανω αλλαγες απο νερο βρυσης, η σε αυτη την περίπτωση ειναι απαραιτητο το νερο βρυσης;
κάνε απο τα προφίλτρα για να μη βάζεις αντιχλώριο
και εγω έτσι κάνω
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
και κατι ακόμα ,
αν χρησιμοποιείς Α/Ο για το θαλασσινό , το "βρώμικο" το ρίχνεις κανονικότατα στα χρυσόψαρα
δεν το πετάς
αν χρησιμοποιείς Α/Ο για το θαλασσινό , το "βρώμικο" το ρίχνεις κανονικότατα στα χρυσόψαρα
δεν το πετάς
- SweepingFish
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
Όπως είναι , αφού είναι καθαρό περασμένο από φίλτρο άνθρακα, απλά είναι κατά 30% περίπου πιο σκληρό από της βρύσηςSweepingFish έγραψε: ↑Τετ 03 Απρ 2019, 14:53Οκ, σε ευχαριστώ!
Το ''βρωμικο'' παλι με αντίχλωριο η ετσι οπως ειναι;
για τα χρυσόψαρα όμως είναι μια χαρά
Δεν με παρακολουθείς , ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ viewtopic.php?f=76&t=302
άντε που έχεις κολλήσει εκεί με τους θαλασσινούς
- SweepingFish
Τάκης έγραψε: ↑Τετ 03 Απρ 2019, 15:34Όπως είναι , αφού είναι καθαρό περασμένο από φίλτρο άνθρακα, απλά είναι κατά 30% περίπου πιο σκληρό από της βρύσηςSweepingFish έγραψε: ↑Τετ 03 Απρ 2019, 14:53Οκ, σε ευχαριστώ!
Το ''βρωμικο'' παλι με αντίχλωριο η ετσι οπως ειναι;
για τα χρυσόψαρα όμως είναι μια χαρά
Δεν με παρακολουθείς , ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ viewtopic.php?f=76&t=302
άντε που έχεις κολλήσει εκεί με τους θαλασσινούς
Το πολυ αλατι δεν κανει καλο λενε...
Οταν αποφασισω τελικα τι θα κανω, θα ενημερώσω εδω!
- Οι χρήστες που πάτησαν Like στον/ην SweepingFish για αυτή τη δημοσίευση:
- Τάκης (Τετ 03 Απρ 2019, 15:42)
- SweepingFish
Συμμάζεψα τα τζαμια που ειχα. Εχω ενα 7αρι 1.40*75. Οποτε οι διαστασεις του ενυδρειου θα ειναι 75*35*35. Καποια κόντρα θα χρειαστω λες; Θα προτιμούσα να μην εβαζα αν ηταν δυνατό.
- SweepingFish
@Τάκης Καλησπέρα!
Μηπως εχεις δοκιμασει εσυ η καποιο αλλο παιδια καποια σιλικόνη για να κολλησω τα τζαμια, πιο φθηνη από τη bison; Ειχα κολλησει το σαμπ με την bison αλλα κανει 5 ευρω το σωληνάριο... Θεωρω για το ενυδρειο θα χρειαστω 2 με 3 τουλάχιστον.
Να θυμησω, οι διαστασεις θα ειναι 75*35*35 με 7αρι τζαμι... Να βαλω καποια κοντρα;
Μηπως εχεις δοκιμασει εσυ η καποιο αλλο παιδια καποια σιλικόνη για να κολλησω τα τζαμια, πιο φθηνη από τη bison; Ειχα κολλησει το σαμπ με την bison αλλα κανει 5 ευρω το σωληνάριο... Θεωρω για το ενυδρειο θα χρειαστω 2 με 3 τουλάχιστον.
Να θυμησω, οι διαστασεις θα ειναι 75*35*35 με 7αρι τζαμι... Να βαλω καποια κοντρα;
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
Είναι η πιο φθηνή η Bisson από όσο ξέρω, κάποιες άλλες φτάνουν και τα 9 με 10 Ευρω το φυσίγγιSweepingFish έγραψε: ↑Παρ 19 Απρ 2019, 19:07@Τάκης Καλησπέρα!
- SweepingFish
Καταλαβα. Bison λοιπον... Κόντρες να βαλω λες η δεν χρειάζεται;Τάκης έγραψε: ↑Παρ 19 Απρ 2019, 19:49Είναι η πιο φθηνή η Bisson από όσο ξέρω, κάποιες άλλες φτάνουν και τα 9 με 10 Ευρω το φυσίγγιSweepingFish έγραψε: ↑Παρ 19 Απρ 2019, 19:07@Τάκης Καλησπέρα!
- Τάκης
- Administrator
- Mood:
σε αυτες τις διαστάσεις όχι βρε συ , δεν χρειάζεται
- Οι χρήστες που πάτησαν Like στον/ην Τάκης για αυτή τη δημοσίευση:
- SweepingFish (Παρ 19 Απρ 2019, 20:25)
- Τάκης
- Administrator