Τωρα μενει το γεμισμα. Ακουω ποτε κανουμε εισαγωγη;;;;
Καλη αρχη να εχεις Νίκο μου!!!!
ναι Γιώργο, τα δυο πλαϊνά έδεσαν φανταστικά στο σύνολο και με τις τ5 μιλάμε για πολύ φως!
ναι Γιαννη, έδεσε ολο το φάσμα ετσι, σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου....GiannisFil έγραψε: ↑Παρ 08 Νοέμ 2019, 15:22Τώρα ναι. Κλάσης ανωτερο με το φως σε ολο το μηκος.
Τωρα μενει το γεμισμα. Ακουω ποτε κανουμε εισαγωγη;;;;![]()
Καλη αρχη να εχεις Νίκο μου!!!!
να σαι καλα Δημητρη μου σε ευχαριστω πολυ....
AGAPI έγραψε: ↑Σάβ 09 Νοέμ 2019, 21:01Σαν πολλοί μαζεύτηκαν οπαδοί του bb.. χαχαχα!!!![]()
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου!!!![]()
Το αποτέλεσμα του σκειπ ειναι φανταστικο!!!![]()
Είναι αυτο που περίμενα οταν είδα το βράχο!!!
Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του!!!
Οι κολλήσεις πραγματικά άψογες!
Νικο... ζωγραφισες για άλλη μια φορά!
Αλλά εγω θα το πω (γιατι δεν κρατιέμαι)... Κ είναι υπερ σου...
Τα συγκεκριμένα βράχια είναι πανέμορφα Κ με σχεδόν έτοιμο σκειπ.. απο μονα τους!
Θεωρώ ότι έχεις κάνει πολυ πιο δύσκολα σκειπ με σχεδόν ανύπαρκτα κομματια βράχου σε φάσεις που δεν ξέρω αν τα καταφερνε αλλος εκτός απο σένα!![]()
να σαι καλα σε ευχαριστω πολύ Δημήτρη μου!jim somebody έγραψε: ↑Σάβ 09 Νοέμ 2019, 21:16ειναι πολύ ωραιο και ετσι και οτι και να λέμε για τα BB (και εγώ αναγκαστικά τα εχω ετσι) γλιτώνεις πολλούς μπελάδες...
ναι όντως Γιάννη μου ετσι ειναι, σε ευχαριστω πολυ φιλαράκι μου!SweepingFish έγραψε: ↑Κυρ 10 Νοέμ 2019, 10:54Τωρα μάλιστα. Τωρα έδειξε το scape ακομη πιο πολυ! Παμε γερα... και σκληρά Νικο μου!
καλημερα Γιαννη μου....
Σε ευχαριστώ Νικο μου! Σου κανουν καθόλου "disco effect" η ελαχιστοποιειται λόγω των τ5;
καλημερα Γιαννη μου....SweepingFish έγραψε: ↑Δευ 11 Νοέμ 2019, 14:21Σε ευχαριστώ Νικο μου! Σου κανουν καθόλου "disco effect" η ελαχιστοποιειται λόγω των τ5;
χαχαχαχαχαχαχαχ.... να σαι καλά βρε Γιάννη μου, πως είδες το στήσιμο σαν πολίτικος μηχανικός, ανέτρεξα μέχρι και σχεδία κρεμαστών γεφυρών, για να πάρω ιδέες!
καλημερα Νικολα μου....
να σαι καλά Θωμά μου, σου εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.................. ναι με την ησυχία σας, εμένα με έχουν πιάσει τα στερητικά μου από ακροπορες....SweepingFish έγραψε: ↑Τρί 19 Νοέμ 2019, 12:31Αντε με το καλο Νικο μου! Προλαβαίνουμε να χορτάσουμε υπνο δηλαδή ακομα...
Άντε καλό μου!!!