Ανεμώνες θα βάλει!
Να είσαι σίγουρος!!! Τις λατρεύει!!!
Ειδικά στη σκέψη ότι θα κάνει γούτσου γούτσου με τα πλοκαμακια της καμία μιλλε...
Το καλύτερο του!
να σαι καλα βρε Μακη μου , σε ευχαριστω πολυ για τα καλά σου λόγια...Μακης68 έγραψε: ↑Τετ 08 Ιαν 2020, 12:13Μπράβο Νικόλα μου!!! Και έτσι "φτωχό" που το βλέπω φαίνεται υπέροχο. Η επιτυχία για το αποτέλεσμα που θα έρθει σιγά σιγά είναι δεδομένη! Υπομονή όλοι ξέρουμε ότι έχεις αστείρευτη. Μάλλον εμείς χρειαζόμαστε ποιο πολύ υπομονη για να ερθει η ωρα να θαυμάσουμε το αποτέλεσμα από το καινούριο δημιουργημα οπότε.......... Keep on reefing my friend to make us all feel happy!!!!!!
να σαι καλά Νικόλα μου, σε ευχαριστω πολύ, ειναι όντως διαφορετικό το στήσιμο με τα κλαδιά, ειδικά από κοντά!
να σαι καλά βρε Γιαννη μου σε ευχαριστω πολύ να είσαι καλά, με το καλο και δικό σου το νεο να γίνει στολίδι!SweepingFish έγραψε: ↑Τετ 08 Ιαν 2020, 13:35Θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες! Πανεμορφο ειναι και ετσι. Υπομονή μεχρι να αρχίσει το στοκ και να τρίβουμε τα ματια μας παλι!
Θα το αφησεις bb τελικα η θα προσθέτεις αραγωνιτη σιγα σιγα;
εσάς να μην σας αρέσει κυρία μας.....
θενκς Μιχαλαρα μου σε ευχαριστω πολυ....mixalisdarras έγραψε: ↑Τετ 08 Ιαν 2020, 21:23Και εγώ θέλω αραγωνιτη σκέψου το μελανουρο!!! Αλλά οκ αντέ να βάλουμε κάνα κοράλλι αντέ!!!!
kosmas kleidas έγραψε: ↑Πέμ 09 Ιαν 2020, 19:19Γουστάρω πολύ φίλε ...αν κ είναι σίγουρο το αποτέλεσμα εύχομαι ότι καλύτερο!!!! Θα το γεμίσεις lps έμαθα ε?Νίκος έγραψε: ↑Τετ 08 Ιαν 2020, 10:52καλημερα σας!
το ενυδρειο είναι ακόμα σε περίοδο στρωσίματος, περνάει κάποιες εξάρσεις αλγεων που κανουν τον κύκλο τους και υποχωρούν, το θεωρώ απολύτως λογικό μιας και το φωτιστικό δουλεύει σε ένταση και φάσμα sps, επομενως κάνω υπομονή!
εδω και δυο εβδομάδες εχω βάλει και 3 φραγκ μικρά απο sps δοκιμαστικά, αλλα ακομα δεν μου εχουν δείξει διάθεση ανάπτυξης, χωρίς να πεθαίνουν, αλλά θελουν ακόμα τον χρόνο τους!
υπομονή μέχρι να στρώσει, για να αρχίσει να μπουσταρεται χωρίς αύριο!
IMG_4132.jpg![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχα................ ναι οπως το λες ακριβως!
Αστα να πάνε υπομονή λίγο ακόμα!!!
Δεν το λες και μεγαλη αν σκεφτεις πως ειναι 62 εκατοστα. Σκεψου με μονο τ5 ισως ηταν κατω απο 100par. Φαντασου με 700 παρ στη μεση οι ακροπορες θα χοροπηδανε
Ξου βρε... σατανά...
Axaxaxaxaxa. Θα το κανουμε κρυφα δεν θα το μαθει κανεις!! Ο αντρας σ μονο μπορει να σε διωξει

Αγάπη να ξέρεις ένα πράγμα ...το πλεον ακατόρθωτο πράγμα στο σύμπαν είναι να ξεριζώσεις μια ιδέα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο..
Keep reefingσωστός ο Γιώργος.....
πολύ σωστά κατάλαβες, όσο κατεβαίνει προς τα κάτω μειώνεται αισθητά, για τις τ μην θες να μάθεις καλύτερα!