Μας έχεις ανοίξει την όρεξη όμως με τις φωτό κ με την ριφαρα σου!! Δώσε μας καμία παραπάνω!!! Δώσε κ καμιά από κοράλλια πιο κοντινή κ από σαμπ κ εξοπλισμό αν θέλεις.... Ψοφαμε για φωτογραφίες όπως έχεις καταλάβει!!!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά απουσίαζα κάποιες μέρες.Από εξοπλισμό τίποτα το ιδιαίτερο. Έχω μείνει στις εξελίξεις του 2005.Βίντεο θα προσπαθήσω να ανεβάσω τις επόμενες ημέρες.Πάντως το ενυδρείο κλείνει τώρα 1,5χρόνο θεωρώ ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμα , φορτώθηκε γρήγορα γιατί έχω την άποψη ότι αντί να φωτίζουμε βράχο πρέπει να φωτίζουμε sps και ζει στην κόψη του ξυραφιού. Τα χρώματα που είχα παλιότερα και τις ακρο θα αργήσω μάλλον να τα ξαναδώ. Έψαξα και βρήκα κάποια βίντεο οπό παλιότερα ενυδρεία μου.
Καλή χρονιά να έχουμε χωρίς προβλήματα τουλάχιστον στα ενυδρεία μας
Οι χρήστες που πάτησαν Like στον/ην komis for the post (total 2):
Καλή χρονιά να'χουμε φίλε μου με υγεία πάνω από όλα!!! Το ενυδρείο σου είναι "όλα τα λεφτά" Υπέροχο!!! Πολλά μπράβο σου για αυτό το τέλειο έργο τέχνης !!!!
Καλησπέρα.
Αν εννοείτε αριστερά στην 2 ή 4 φωτογραφία είναι μια μπλε millepora και ακριβώς πίσω από millepora μια gomezi μπροστά από μοντιπορα είναι μια μπλε formoza .
komis έγραψε:Καλησπέρα.
Αν εννοείτε αριστερά στην 2 ή 4 φωτογραφία είναι μια μπλε millepora και ακριβώς πίσω από millepora μια gomezi μπροστά από μοντιπορα είναι μια μπλε formoza .
Εγώ εννοώ στο τελευταίο βίντεο όπου κάποια στιγμή δείχνεις μι κόκκινη πλέιτ η οποία έχει από πάνω της ακριβώς μια (νομίζω )τενουις και μια( νομίζω ) σταγκ!!! Δεν φαίνονται όμως κ τόσο καλά οπότε το λέω με επιφύλαξη!!
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk